Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Benguela – Airport

Det finns flera biluthyrningsföretag som erbjuder hyrbilar på Benguela flygplats. Du kan boka din hyrbil i förväg för att garantera tillgänglighet och få ett bättre pris. Det är också möjligt att hyra bil direkt på flygplatsen vid ankomst. Tänk på att det kan vara klokt att boka en bil med högre markfrigång om du planerar att köra på landsbygden.

Sevärdheter i närheten av Benguela - Airport värda att besöka med bil


20 km - 30 minuter

Baía Azul Beach Club

Baía Azul Beach Club är en privat strandklubb med en fantastisk utsikt över havet. Här kan besökarna njuta av solen, bada i det kristallklara vattnet och smaka på den lokala maten och drycken. Klubben erbjuder också en rad aktiviteter som snorkling och dykning.

5 km - 10 minuter

Benguela Railway Museum

Benguela Railway Museum är en historisk plats som berättar om järnvägens betydelse för regionen. Besökare kan se gamla tåg och vagnar, samt lära sig om järnvägens historia och dess roll i Angolas utveckling. Museet är ett måste för alla som är intresserade av historia och teknik.

10 km - 20 minuter

Casa das Gengivas

Casa das Gengivas är en historisk byggnad som är känt för sina imponerande gavlar. Huset byggdes på 1800-talet och har en unik arkitektur som kombinerar portugisiska och afrikanska influenser. Besökare kan beundra byggnadens fasad och lära sig mer om dess historia.

100 km - 1 timme och 30 minuter

Tundavala Gap

Tundavala Gap är en naturlig formation som erbjuder en spektakulär utsikt över dalen. Besökare kan köra upp till utsiktspunkten och njuta av en panoramautsikt över landskapet. Det finns också möjlighet att vandra längs bergskedjan och utforska de omgivande områdena.

Om Benguela - Airport

IATA: BUG
Närmsta stad: Benguela
Adress: Base Aerea Da Catumbela, Benguela, 0000

Benguela Airport är en internationell flygplats som ligger i Angola. Den har en modern terminalbyggnad och hanterar både nationella och internationella flygningar. Flygplatsen ligger ca 6 km från Benguela stad och har enkel tillgång till vägar och transport.

Att köra bil i Angola

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Benguela - Airport

Rent-a-car Gabriel Neto


Betyg: 4.2 (av 5 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Rent-a-car Gabriel Neto
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Benguela – Airport?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *