Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Shirak International Airport

Det finns flera biluthyrningsfirmor på Shirak International Airport där du kan hyra en bil för att utforska staden och dess omgivningar. Det är bäst att boka hyrbilen i förväg för att säkerställa tillgänglighet och för att få ett bättre pris. Genom att hyra en bil kan du enkelt ta dig runt i regionen och besöka sevärdheter som klostret Marmashen och det historiska fortet i Gyumri.

Sevärdheter i närheten av Shirak International Airport värda att besöka med bil


35 km - 45 minuter

Garni tempel

Garni tempel är en av de mest välbevarade hedniska templen i Armenien. Det är känt för sin imponerande arkitektur och dess betydelse för den armeniska kulturen. Det är också en populär plats för turister att besöka och lära sig mer om Armeniens historia och kultur.

20 km - 30 minuter

Katedralen i Etchmiadzin

Katedralen i Etchmiadzin är en av de äldsta katedralerna i världen och anses vara den mest heliga platsen inom den armeniska apostoliska kyrkan. Den imponerande arkitekturen och den rika historien gör den till ett måste att besöka för alla som är intresserade av kultur och religion.

50 km - 1 timme

Khor Virap-klostret

Khor Virap-klostret är en av de mest kända platserna i Armenien. Det är känt för sin fantastiska utsikt över berget Ararat och dess betydelse för den armeniska kyrkan. Det är också en av de mest populära platserna för pilgrimsfärder i landet.

80 km - 1,5 timmar

Sevanavank kloster

Sevanavank kloster är en av de mest pittoreska platserna i Armenien. Det ligger på en kulle med utsikt över sjön Sevan och erbjuder en fantastisk utsikt över området. Det är också en av de mest kända platserna för pilgrimsfärder i landet.

10 km - 15 minuter

Zvartnots tempelruiner

Zvartnots tempelruiner är en av de mest imponerande sevärdheterna i Armenien. Ruinerna av denna 7:e-tals katedral är en av de mest ikoniska platserna i landet och är ett måste att besöka för alla som är intresserade av historia och arkeologi.

Om Shirak International Airport

IATA: LWN
Närmsta stad:
Adress: Gyumri International Airport

Shirak International Airport ligger i Gyumri, Armenien. Det är en mindre flygplats med begränsade bekvämligheter, men den är väl underhållen och har vänlig personal. Det finns ett fåtal restauranger och butiker i terminalen.

Att köra bil i Armenien

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Shirak International Airport

Sixt rent a car Gyumri Shirak Airport

Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Sixt rent a car Gyumri Shirak Airport
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Shirak International Airport?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *