Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Thangool Flygplats

Det finns flera biluthyrningsfirmor som erbjuder hyrbilar på Thangool Flygplats, inklusive Avis, Budget, Europcar och Hertz. Det är bäst att boka din hyrbil i förväg för att säkerställa tillgänglighet och få bästa pris. Biluthyrningskontoren ligger på flygplatsen och du kan enkelt hämta och lämna din bil där.

Sevärdheter i närheten av Thangool Flygplats värda att besöka med bil


19 km - 20 minuter

Biloela

Biloela är en charmig stad som ligger nära Thangool Flygplats. Staden är känd för sin rika historia och kultur, och besökare kan utforska många historiska platser och museer. Biloela är också en bra utgångspunkt för att utforska områdets natursköna omgivningar.

144 km - 1 timme 45 minuter

Cania Gorge National Park

Cania Gorge National Park är en av Australiens mest spektakulära nationalparker. Parken är känd för sina fantastiska vandringsleder, vattenfall och klippformationer. Besökare kan också njuta av camping, fiske och båtturer på sjön. En plats som är väl värd ett besök för alla som älskar naturen.

156 km - 1 timme 45 minuter

Gladstone

Gladstone är en livlig stad som ligger vid kusten. Staden är känd för sin vackra strandpromenad, shopping och restauranger. Besökare kan också utforska stadens många parker och trädgårdar, eller ta en båttur ut till Great Barrier Reef. En perfekt plats för en dagsutflykt från Thangool Flygplats.

107 km - 1 timme 30 minuter

Kroombit Tops National Park

Kroombit Tops National Park är ett fantastiskt resmål för naturälskare. Parken är känd för sina vackra vattenfall, vandringsleder och möjligheter till camping. Besökare kan också uppleva spännande aktiviteter som mountainbike och fyrsprång. En perfekt plats att koppla av och njuta av naturen.

40 km - 30 minuter

Lake Callide

Lake Callide är en populär sjö som är känd för sin fantastiska fiske och vattensport. Besökare kan njuta av aktiviteter som båtturer, vattenskidåkning och kajakpaddling. Sjön är också en populär plats för camping och picknick, och har många faciliteter för besökare att använda.

Om Thangool Flygplats

IATA: THG
Närmsta stad: Biloela Qld
Adress: Terminal Building, Biloela Qld, 4715, Qld, Queensland

Thangool Flygplats är en regional flygplats i Australien som ligger i närheten av staden Biloela. Flygplatsen trafikeras av flygbolaget QantasLink och har regelbundna flygningar till Brisbane. Flygplatsen har grundläggande faciliteter som parkering, toaletter och en kafeteria.

Att köra bil i Australien

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Thangool Flygplats

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Thangool Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *