Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Matsapha Flygplats

Det finns ett antal biluthyrningsföretag som erbjuder hyrbilar på Matsapha Flygplats, inklusive Avis, Europcar och Hertz. Det är bäst att boka din hyrbil i förväg för att säkerställa tillgänglighet och få det bästa priset. Du kan boka din hyrbil online eller genom att kontakta biluthyrningsföretaget direkt.

Sevärdheter i närheten av Matsapha Flygplats värda att besöka med bil


15 km - 20 minuter

Ezulwini Valley

Ezulwini Valley är en vacker dal som är känd för sina pittoreska landskap och rika kultur. Här finns flera museer och kulturella centrum som erbjuder insikt i Swazilands historia och traditioner. Besökare kan också njuta av utomhusaktiviteter som vandring och ridning.

150 km - 2 timmar

Hlane Royal National Park

Hlane Royal National Park är en av Eswatinis mest populära nationalparker. Parken är känd för sin rika flora och fauna,inklusive elefanter,lejon och noshörningar. Besökare kan ta en guidad safari för att se djuren i deras naturliga miljö.

40 km - 50 minuter

Lion Cavern

Lion Cavern är en arkeologisk plats där man har hittat spår av mänsklig bosättning som sträcker sig tillbaka till stenåldern. Platsen är också känd för att ha en av de äldsta kända bergskonsterna i södra Afrika. Besökare kan ta en guidad tur för att lära sig mer om platsens historia.

25 km - 30 minuter

Mlilwane Wildlife Sanctuary

Mlilwane Wildlife Sanctuary är ett av Eswatinis mest populära turistmål. Här kan man se en mängd olika djurarter i deras naturliga miljö,inklusive zebror,gnuer och antiloper. Parken erbjuder också vandringsleder och cykelturer för de som vill utforska området på egen hand.

35 km - 45 minuter

Sibebe Rock

Sibebe Rock är en stor granitklippa som är en av världens största naturliga klippformationer. Den är också en viktig kulturell plats för Swazi-folket,som tror att klippan har en andlig betydelse. Besökare kan vandra upp till toppen av klippan för fantastisk utsikt över området.

Om Matsapha Flygplats

IATA: MTS
Närmsta stad: Matsapa
Adress: Matsapa Airport Airport Building, Matsapa, 4255

Matsapha Flygplats är en liten flygplats i Eswatini med begränsade flygningar. Den har en terminalbyggnad och en landningsbana. Det finns en restaurang och en souvenirbutik på flygplatsen.

Att köra bil i Eswatini

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Matsapha Flygplats

AVIS Rent a Car - Matsapa Airport


Betyg: 3.3 (av 4 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för AVIS Rent a Car - Matsapa Airport

Europcar Matsapa Airport


Betyg: 3.8 (av 9 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Europcar Matsapa Airport
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Matsapha Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *