Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Ogle Airport

Sevärdheter i närheten av Ogle Airport värda att besöka med bil


160 km - 2 timmar 30 minuter

Fort Island

Fort Island är en historisk ö som var en viktig handelsplats under kolonialtiden. Besökare kan utforska öns gamla fort,kyrkor och andra byggnader från den tiden. Det är också en bra plats att koppla av och njuta av havsutsikten. Det är ett måste-besök för alla som är intresserade av Guyanas rika historia.

206 km - 2 timmar 30 minuter

Iwokrama Forest

Iwokrama Forest är en stor regnskog i centrala Guyana. Det är hem för en mängd olika djur och växter,inklusive jaguarer,jätteotter och harpyor. Besökare kan utforska skogen genom vandring,kajakpaddling och fågelskådning. Det är en fantastisk plats att uppleva Guyanas rika biologiska mångfald.

222 km - 2 timmar 40 minuter

Kaieteur Falls

Kaieteur Falls är en av världens högsta vattenfall och är beläget i Kaieteur National Park. Vattenfallet är över 200 meter högt och omges av en frodig regnskog. Det är en av de mest populära turistattraktionerna i Guyana och är väl värt besöket för naturentusiaster och äventyrare.

426 km - 5 timmar 30 minuter

Mount Roraima

Mount Roraima är en av de mest kända bergen i Sydamerika och ligger på gränsen mellan Guyana,Venezuela och Brasilien. Det är känt för sin unika geologi och är hem för många sällsynta växter och djur. Besökare kan vandra på berget och utforska dess fantastiska landskap. Det är en av de mest spektakulära sevärdheterna i hela regionen.

323 km - 4 timmar 30 minuter

Shell Beach

Shell Beach är en av Guyanas mest kända stränder och är känd för sina stora mängder snäckskal. Besökare kan simma,sola och utforska stranden. Det är också en populär plats för sköldpaddsobservationer,särskilt under häckningssäsongen. Det är ett bra ställe att koppla av och njuta av Guyanas naturliga skönhet.

Om Ogle Airport

IATA: OGL
Närmsta stad: Georgetown
Adress: Meet Point Right Outside Arrival East Coast Demerara, East Coast Demerara, Georgetown

Att köra bil i Guyana

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Ogle Airport

Rent Me Car

Mer info kommer inom kort
Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Rent Me Car
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Ogle Airport?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *