Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Hofn Flygplats

Du kan hyra bil på Hofn Flygplats från flera olika biluthyrningsfirmor, inklusive Avis, Hertz och Europcar. Det är bäst att boka din hyrbil i förväg så att du kan välja den bilmodell som passar dig bäst och se till att du får ett bra pris. Det finns också möjlighet att hämta upp bilen på flygplatsen och lämna tillbaka den på en annan plats om det är mer praktiskt för dig.

Sevärdheter i närheten av Hofn Flygplats värda att besöka med bil


3 km - 5 minuter

Hofskirkja kyrka

Hofskirkja är en unik kyrka i Hofn som är byggd helt av trä och liknar en gammal isländsk bondgård. Kyrkan byggdes på 1880-talet och är ett exempel på traditionell isländsk arkitektur. Besökare kan utforska kyrkan och dess omgivningar eller delta i en gudstjänst om de vill uppleva den lokala kulturen.

80 km - 1 timme

Jökulsárlón

Jökulsárlón är en glaciärsjö i södra Island,känt för sina flytande isberg och dramatiska landskap. Besökare kan ta en båttur på sjön för att komma närmare isbergen eller promenera längs stranden för att se sälar som leker i vattnet. Det är också en populär plats för filminspelningar,inklusive James Bond-filmen Die Another Day.

110 km - 1,5 timme

Skaftafell nationalpark

Skaftafell nationalpark är en del av Vatnajökull nationalpark och är känd för sin fantastiska natur,inklusive glaciärer,vattenfall och bergstoppar. Besökare kan utforska parken genom vandringsleder och guidade turer eller prova på isklättring. Det finns också en besökscenter där man kan lära sig mer om områdets historia och geologi.

220 km - 3,5 timmar

Vatnajökull nationalpark

Vatnajökull nationalpark är en av Islands största nationalparker och omfattar en yta på 14 141 km². Parken är känd för sina glaciärer,berg,sjöar och vattenfall och är ett populärt resmål för vandrare och naturälskare. Här kan du också besöka Europas största glaciär - Vatnajökull - och ta en guidad tur på isen.

Om Hofn Flygplats

IATA: HFN
Närmsta stad: Hofn
Adress: Hofn Domestic Airport , Hofn , 780

Hofn Flygplats ligger på Islands sydkust och erbjuder fantastisk utsikt över Vatnajökull-glaciären. Flygplatsen har en terminal och en landningsbana och används främst för inrikesflygningar. Det finns en restaurang och en souvenirbutik på plats.

Att köra bil i Island

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Hofn Flygplats

Budget Car Rental


Betyg: 2.6 (av 5 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Budget Car Rental

Car Rental Hofn - Airport


Betyg: 5 (av 1 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Car Rental Hofn - Airport

Europcar


Betyg: 3.7 (av 7 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Europcar

Hertz


Betyg: 3 (av 2 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Hertz
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Hofn Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *