Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Sana’a Flygplats

Sevärdheter i närheten av Sana'a Flygplats värda att besöka med bil


7 km - 15 minuter

Al Saleh-moskén

Al Saleh-moskén är en av de största och mest imponerande moskéerna i Jemen. Dess stora kupol och minareter kan ses från många delar av staden. Besökare kan beundra dess vackra inredning och arkitektur,inklusive den stora bönhallen och den stora centrala kupolen.

25 km - 40 minuter

Dar al-Hajar-palatset

Dar al-Hajar-palatset är en imponerande byggnad som ligger på en klippa ovanför staden Wadi Dhar. Palatset byggdes på 1930-talet som sommarresidens för den dåvarande imamen av Jemen. Besökare kan beundra dess vackra arkitektur och utsikt över den omgivande dalen.

19 km - 30 minuter

Gamla stan i Sana'a

Gamla stan i Sana'a är en av de äldsta och mest välbevarade städerna i Mellanöstern. Den omgivande muren och de smala gränderna leder till otaliga moskéer,badhus och traditionella hus med vackra träsniderier och dekorationer. Det är en fascinerande plats att utforska för den som är intresserad av historia och kultur.

11 km - 20 minuter

Jemens nationalmuseum

Jemens nationalmuseum är ett utmärkt ställe att besöka för den som vill lära sig mer om landets rika historia och kultur. Museet har en stor samling av artefakter från olika perioder av Jemens historia,inklusive keramik,vapen och textilier. Det finns också en sektion som är dedikerad till landets traditionella kläder och smycken.

Om Sana'a Flygplats

IATA: SAH
Närmsta stad: Sana'a
Adress: Sana'a International Airport, Sana'a, 3072

Att köra bil i Jemen

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Sana'a Flygplats

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Sana’a Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *