Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Osijek – Airport

Det finns flera biluthyrningsföretag som erbjuder sina tjänster på Osijek flygplats. Du kan enkelt boka en hyrbil i förväg och hämta upp bilen direkt på flygplatsen. Det är också möjligt att hyra en bil på plats, men det kan vara svårt att hitta lediga bilar under högsäsong.

Sevärdheter i närheten av Osijek - Airport värda att besöka med bil


35 km - 40 minuter

Baranja Wine Road

Baranja Wine Road är en populär turistväg som går genom de vackra vinodlingarna i Baranja-regionen. Besökare kan utforska de lokala vingårdarna,prova olika viner och njuta av den pittoreska landsbygden. Det finns också möjlighet att delta i olika evenemang och festivaler som anordnas längs vägen.

25 km - 30 minuter

Baranja Wine Route

Baranja Wine Route är en vacker väg som tar dig genom vinodlingar och små byar. Här kan du prova lokala viner och maträtter. Det finns också flera vingårdar att besöka längs vägen.

15 km - 20 min

Bilje Watermill

Bilje Watermill är en historisk vattenkvarn som har funnits sedan 1895. Besökare kan utforska kvarnen och dess omgivningar,som inkluderar en damm och en bro över floden Drava. Det finns också en restaurang som serverar lokala rätter och en souvenirbutik som säljer hantverk.

25 km - 30 min

Dakovo Cathedral

Dakovo Cathedral är en av de största katedralerna i Kroatien och har en imponerande neogotisk arkitektur. Katedralen är också känd för sin stora orgel med 61 register och 4 manualer. Besökare kan delta i guidade turer för att lära sig mer om katedralens historia och arkitektur.

50 km - 40 minuter

Đakovo Cathedral

Đakovo Cathedral är en vacker katedral med en imponerande interiör. Katedralen är också känd för sina hästar,då den är belägen bredvid en hästuppfödningsanläggning. Du kan också besöka anläggningen och se hästarna.

5 km - 10 min

Knezeva Palace

Knezeva Palace är en barockbyggnad som fungerar som konstmuseum. Museet har en samling av kroatisk konst från 1800-talet fram till idag. Besökare kan uppleva konstverk av kända kroatiska konstnärer som Ivan Generalic och Josip Racic.

70 km - 1 timme

Knezevacko Selo Ethno Village

Knezevacko Selo Ethno Village är en traditionell by som har bevarat den gamla livsstilen och kulturen i regionen. Besökare kan utforska de gamla husen,prova lokala rätter och drycker och delta i olika aktiviteter som häst- och vagnsturer eller traditionellt hantverk.

20 km - 25 minuter

Kopački Rit Nature Park

Kopački Rit är en stor våtmark med en unik biologisk mångfald. Här kan du se många olika fågelarter och andra djur. Det finns också möjlighet att paddla kanot eller hyra en båt för att utforska området.

5 km - 10 minuter

Tvrđa

Tvrđa är den gamla delen av Osijek och är känd för sina barockbyggnader och kullerstensgator. Det finns också flera museer och gallerier att besöka,inklusive Museum of Slavonia och Museum of Fine Arts.

5 km - 10 minuter

Tvrđa Fortress

Tvrđa Fortress är en välbevarad befäst stad i Osijek. Det är ett populärt turistmål med många historiska byggnader,museer och restauranger. Besökare kan utforska stadsmurarna och tornen,besöka Museum of Slavonia eller bara njuta av den historiska atmosfären på gatorna.

35 km - 30 minuter

Vukovar Water Tower

Vukovar Water Tower är en symbol för kriget i Kroatien på 1990-talet och har blivit en viktig historisk plats. Det finns ett museum i tornet som berättar om kriget och dess påverkan på Vukovar och Kroatien som helhet.

Om Osijek - Airport

IATA: OSI
Närmsta stad: Osijek
Adress: Osijek - Airport, Flight Number Mandatory, Osijek, 31000

Osijek Airport är en mindre flygplats belägen i Kroatien. Flygplatsen har en terminal och tar emot både reguljära och charterflyg. Det finns en restaurang och en souvenirbutik på platsen.

Att köra bil i Kroatien

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Osijek - Airport

Najam Auta Osijek - Airport


Betyg: 5 (av 1 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Najam Auta Osijek - Airport

Osijek Airport Car Hire - CroCarHire.com


Betyg: 4.4 (av 8 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Osijek Airport Car Hire - CroCarHire.com

Sixt Rent a Car - Osijek Airport


Betyg: 4 (av 4 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Sixt Rent a Car - Osijek Airport
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Osijek – Airport?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *