Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Pakse Internationella Flygplats

Sevärdheter i närheten av Pakse Internationella Flygplats värda att besöka med bil


130 km - 2 timmar 30 minuter

Bolaven Plateau

Bolaven Plateau är ett högland som kännetecknas av kaffeplantager,vattenfall och natursköna vyer. Det är ett populärt resmål för vandrare och cyklister. Besökare kan också besöka byar och se hur lokalbefolkningen lever.

90 km - 2 timmar och 30 minuter

Bolavenplatån

Bolavenplatån är en högplatå som är känd för sina kaffeplantager,vattenfall och natursköna vyer. Här kan du besöka en kaffeplantage,vandra till vattenfall eller ta en guidad tur för att utforska området.

140 km - 2h 30m

Don Khone Island

Don Khone Island är en av de mest populära öarna i Mekongfloden. Det är känt för sin avslappnade atmosfär och vackra natur,inklusive vattenfall och stränder. Besökare kan hyra cyklar och utforska ön eller ta en båttur längs floden för att se delfiner och andra djurliv.

190 km - 3 timmar och 30 minuter

Don Khong

Don Khong är den största ön i Si Phan Don-ögruppen och är känd för sina vackra landskap och avkopplande atmosfär. Här kan du hyra cyklar och utforska ön,eller ta en båttur på floden för att se delfiner.

170 km - 3 timmar 30 minuter

Si Phan Don

Si Phan Don,även känt som 4000 öar,är en grupp öar i Mekongfloden. Öarna är kända för sin avkopplande atmosfär och är ett populärt resmål för backpackers. Här kan du koppla av på stranden,simma i floden och se Irrawaddy delfiner.

220 km - 4 timmar och 30 minuter

Si Phan Don (4000 Islands)

Si Phan Don är en ögrupp i Mekongfloden,som är känd för sin avkopplande atmosfär och vackra landskap. Här kan du koppla av i en hängmatta,paddla kanot eller besöka de berömda vattenfallen Khone Phapheng.

160 km - 3h

Si Phan Don (4000 öar)

Si Phan Don,eller 4000 öar,är en grupp öar som ligger i Mekongfloden. Området är känt för sin avkopplande atmosfär och vackra landskap,inklusive vattenfall och stränder. Besökare kan också se Irrawaddydelfiner i floden eller hyra en kajak för att utforska öarna.

38 km - 1h 30m

Tad Fane vattenfall

Tad Fane är ett av de högsta vattenfallen i Laos,med en höjd på cirka 120 meter. Det är omgivet av en frodig djungel och är en populär plats för vandring och naturupplevelser. Det finns också en utsiktsplattform där besökare kan få en fantastisk utsikt över vattenfallet och dess omgivningar.

85 km - 1 timme 30 minuter

Tad Lo Waterfall

Tad Lo Waterfall är en av de mest kända och spektakulära vattenfallen i Laos. Det ligger i ett naturskönt område med kaffeplantager och bergslandskap. Besökare kan simma i poolerna vid foten av vattenfallet och njuta av den vackra naturen.

45 km - 1 timme 20 minuter

Wat Phou

Wat Phou är ett tempelkomplex som ligger vid foten av berget Phou Kao i Champasak-provinsen. Det är ett av de viktigaste kulturarven i Laos och har varit en plats för buddhistisk dyrkan i över 1000 år. Tempelkomplexet är också en UNESCO-världsarvslista.

Om Pakse Internationella Flygplats

IATA: PKZ
Närmsta stad: Pakse
Adress: Pakse International Airport, Pakse, Xx

Att köra bil i Laos

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Pakse Internationella Flygplats

AVIS Car Rental ????????????????????


Betyg: 4.3 (av 10 omdömen)
Mer info kommer inom kort
Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för AVIS Car Rental ????????????????????

CCN Carrental

Mer info kommer inom kort
Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för CCN Carrental

Watphou Travels


Betyg: 4.4 (av 9 omdömen)
Mer info kommer inom kort
Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Watphou Travels
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Pakse Internationella Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *