Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Moshoeshoe Maseru Flygplats

Sevärdheter i närheten av Moshoeshoe Maseru Flygplats värda att besöka med bil


270 km - 3 timmar och 30 minuter

Katse Dam

Katse Dam är en stor damm i Lesotho som är en del av Lesotho Highlands Water Project. Dammens vatten används för att generera elektricitet och för att leverera vatten till Sydafrika. Besökare kan ta en guidad tur för att se dammens tekniska funktioner och den vackra omgivande naturen.

270 km - 4 timmar

Katse-dammen

Katse-dammen är en av Lesothos största dammar och en viktig källa till vatten för södra Afrika. Besökare kan njuta av vacker utsikt över dammen och omgivande berg. Det finns också möjlighet att fiska och paddla på dammen.

140 km - 2 timmar och 20 minuter

Maletsunyane Falls

Maletsunyane Falls är en av Lesothos högsta vattenfall med en höjd på 192 meter. Besökare kan ta en guidad vandring till vattenfallet och njuta av den vackra naturen längs vägen. Det finns också möjlighet att åka zipline över ravinen bredvid vattenfallet.

5 km - 10 minuter

Maseru marknaden

Maseru marknaden är en av de största marknaderna i Lesotho. Här kan du hitta allt från hantverk och kläder till färsk frukt och grönsaker. Marknaden är en populär plats för turister och lokalbefolkningen.

200 km - 4 timmar

Sani Pass

Sani Pass är en av de mest spektakulära vägarna i södra Afrika. Den slingrar sig upp genom bergen och passerar gränsen mellan Lesotho och Sydafrika. Besökare kan ta en guidad tur på 4x4-fordon och njuta av den fantastiska utsikten över bergen och dalarna.

250 km - 4 timmar

Sehlabathebe National Park

Sehlabathebe National Park är en av Lesothos mest avlägsna och vackra platser. Det är hem för många sällsynta växter och djur,inklusive bergszebra och örnar. Besökare kan vandra i parken och njuta av den fantastiska utsikten över bergen och dalarna.

15 km - 20 minuter

Thaba Bosiu

Thaba Bosiu är en bergstopp som är en viktig del av Lesothos historia och kultur. Det var här som grundaren av Lesotho,kung Moshoeshoe I,byggde sin befästa stad på 1820-talet. Besökare kan se ruiner av de gamla byggnaderna och njuta av den fantastiska utsikten över området.

30 km - 45 minuter

Thaba Thabo bergsreservat

Thaba Thabo bergsreservat är en naturskön plats med vacker utsikt över Lesothos landsbygd. Här kan besökare vandra,cykla och utforska de många vandringslederna. Det finns också möjlighet att campa och övernatta på platsen.

100 km - 1 timme och 40 minuter

Thaba Tholo Game Reserve

Thaba Tholo Game Reserve är ett privat naturreservat i Lesotho med en mångfald av vilda djur och fåglar. Besökare kan ta en guidad safari för att se djuren i deras naturliga miljö. Reservatet har också vandringsleder och stugor för övernattning.

24 km - 30 minuter

Thaba-Bosiu

Thaba-Bosiu är en bergsformation i Lesotho som anses vara en symbol för landets nationella identitet. Här grundade Moshoeshoe I sitt kungadöme på 1820-talet. Besökare kan se Moshoeshoes grav och andra historiska platser på bergstoppen.

Om Moshoeshoe Maseru Flygplats

IATA: MSU
Närmsta stad: Maseru
Adress: Moshoeshoe International Apt, Maseru

Att köra bil i Lesotho

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Moshoeshoe Maseru Flygplats

Avis Rent a Car - Maseru Airport

Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Avis Rent a Car - Maseru Airport

Bidvest Maseru Airport


Betyg: 1 (av 1 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Bidvest Maseru Airport

Europcar Maseru Airport


Betyg: 4 (av 1 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Europcar Maseru Airport
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Moshoeshoe Maseru Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *