Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Liepaja Flygplats

Det finns flera biluthyrningsfirmor på Liepaja flygplats som erbjuder hyrbilar till rimliga priser. Biluthyrningsföretagen finns i ankomsthallen och du kan boka en bil i förväg för att säkerställa tillgången på en bil.

Sevärdheter i närheten av Liepaja Flygplats värda att besöka med bil


8 km - 20 minuter

Fontaine Palace

Fontaine Palace är en populär nattklubb och konsertlokal i Liepaja. Det har en imponerande ljud- och ljusutrustning och är en av de bästa platserna att uppleva live-musik i Lettland.

8 km - 20 minuter

Holy Trinity Cathedral

Holy Trinity Cathedral är en vacker ortodox kyrka med en imponerande kupol. Kyrkan har en lång historia och har överlevt både krig och förstörelse. Besökare kan beundra kyrkans konstverk och arkitektur.

11 km - 20 minuter

Karaosta Northern Forts

Karaosta Northern Forts är en serie av militära befästningar som byggdes för att försvara hamnen i Liepaja. Forten har en spännande historia och besökare kan utforska de underjordiska tunnlarna och kanonerna som användes för att skydda staden. Det finns också en imponerande utsikt över hamnen och staden.

10 km - 15 minuter

Karosta fängelse

Karosta fängelse är en av Lettlands mest välkända sevärdheter. Det var en gång en militärbas och fängelse under Sovjetunionens tid. Idag kan besökare ta en guidad tur och uppleva livet som en fånge.

9 km - 10 minuter

Karosta Prison

Karosta Prison är en före detta militär fängelse som nu är öppen för allmänheten. Besökare kan ta en guidad tur för att lära sig mer om fängelsets historia och få en inblick i livet som fånge. Det finns också möjlighet att övernatta i fängelset för en unik upplevelse.

130 km - 2 timmar

Kursiu Nerija National Park

Kursiu Nerija National Park är en av de mest populära nationalparkerna i Lettland. Det ligger på en sandig halvö mellan Östersjön och Kuriska sjön. Parken har en rik flora och fauna,inklusive sällsynta fåglar och växter.

7 km - 15 minuter

Liepaja Beach

Liepaja Beach är en av de mest populära stränderna i Lettland. Det finns gott om plats att sola och bada,och stranden är också populär för vattensporter som surfing och kitesurfing. Det finns också flera restauranger och barer längs stranden.

8 km - 20 minuter

Liepaja Museum

Liepaja Museum är ett av de bästa museerna i Lettland. Det har en imponerande samling av konst och artefakter från regionen. Besökare kan lära sig om stadens historia och kultur.

8 km - 20 minuter

Liepaja strand

Liepaja strand är en av de mest populära stränderna i Lettland. Det är känt för sin fina sand och klara vatten. Besökare kan njuta av en dag på stranden eller ta en promenad längs kusten.

7 km - 15 minuter

Saint Joseph's Cathedral

Saint Joseph's Cathedral är en av de mest imponerande kyrkorna i Lettland. Den byggdes på 1800-talet och har en imponerande interiör med vackra målningar och skulpturer.

Om Liepaja Flygplats

IATA: LPX
Närmsta stad: Liepaja
Adress: Lidostas Iela 8, Liepaja, 3430

Liepaja Flygplats är en liten flygplats i Lettland med begränsade flygningar. Flygplatsen har en café och en souvenirbutik. Det finns inga hotell inom gångavstånd från flygplatsen men stadens centrum ligger bara 7 km bort.

Att köra bil i Lettland

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Liepaja Flygplats

Auto noma Liep?ja Lidosta

Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Auto noma Liep?ja Lidosta

Car Rental Liepaja - Airport


Betyg: 5 (av 2 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Car Rental Liepaja - Airport

SIXT Auto noma - Liepaja International Airport


Betyg: 4 (av 5 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för SIXT Auto noma - Liepaja International Airport
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Liepaja Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *