Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Bamko Airport

Sevärdheter i närheten av Bamko Airport värda att besöka med bil


634 km - 8 timmar

Bandiagara-klippformationen

Bandiagara-klippformationen är en UNESCO-världsarvslista som består av en serie klippformationer som är bebodda av Dogon-folket. Besökare kan uppleva den unika arkitekturen,kulturen och traditionerna i Dogon-folket,inklusive deras konst och dans.

400 km - 6 timmar

Bandiagara-klipporna

Bandiagara-klipporna är en UNESCO-världsarvslista och är en imponerande klippformation som sträcker sig över 200 km. Besökare kan besöka lokala byar och se traditionella hantverk,dans och musik. Området är också känt för sin vackra natur och vandringsleder.

220 km - 3 timmar

Boucle du Baoulé National Park

Boucle du Baoulé National Park är ett av Malis mest populära nationalparker och ligger i närheten av staden Kita. Parken är känd för sin mångfald av djurliv,inklusive elefanter,antiloper och apor. Besökare kan också se många olika fågelarter i parken.

352 km - 5 timmar

Djenne

Djenne är en historisk stad som är känd för sin stora lera-moské,som är världens största lera-byggnad. Staden är också känd för sina årliga festligheter,särskilt Djenne-marknaden som hålls varje måndag och är en av de största marknaderna i Västafrika.

235 km - 3 timmar

Djenné moskén

Djenné moskén är den största lerbaserade moskén i världen och är ett UNESCO-världsarv. Byggd på 1300-talet är det en av de mest kända landmärkena i Mali. Moskén är öppen för besökare,men det är viktigt att visa respekt för den heliga platsen.

456 km - 7 timmar

Dogon Country

Dogon Country är ett bergigt område som är känt för sina traditionella byar och kulturella ritualer. Besökare kan vandra genom byarna,se klippmålningar och besöka lokala hantverksmarknader. Området är också populärt för sin unika flora och fauna.

416 km - 5 timmar

Dogon-klipphusen

Dogon-klipphusen är en serie byar som ligger på klipporna i Bandiagara-klippan i Mali. Området är känt för sin unika arkitektur och traditionella kultur. Besökare kan vandra mellan byarna och se de traditionella danserna och ceremonierna.

540 km - 8 timmar

Sangha-floden

Sangha-floden är en av de största floderna i Mali och är ett populärt resmål för fiske och kajakpaddling. Besökare kan också besöka de lokala byarna längs floden och se traditionell fiske- och jordbrukspraxis.

240 km - 3 timmar

Ségou

Ségou är en stad vid floden Niger och är känd för sin rika kultur och historia. Besökare kan besöka det historiska Ségoukungpalatset och se traditionella hantverkare som arbetar med keramik och vävning. Staden är också känd för sin årliga Festival sur le Niger.

785 km - 11 timmar

Timbuktu

Timbuktu är en av de mest avlägsna städerna i världen och är känd för sin rika historia som en handelsstad och plats för islamsk lärdom. Besökare kan besöka den gamla staden och se dess berömda moskéer och bibliotek.

Om Bamko Airport

IATA: BKO
Närmsta stad: Modibo Keita Senou Bamako
Adress: Aeroport President Modibo Keita Senou Bamako, Modibo Keita Senou Bamako, , Modibo Keita Senou Bamako

Att köra bil i Mali

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Bamko Airport

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Bamko Airport?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *