Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Kenitra Atlantic Free Zone

Sevärdheter i närheten av Kenitra Atlantic Free Zone värda att besöka med bil


180 km - 2h 30 min

Chefchaouen

Chefchaouen är en vacker stad som är känd för sina blåvita byggnader. Staden ligger i Rifbergen och har en avslappnad atmosfär. Besökare kan promenera genom de smala gatorna i Medina och besöka kasbahen och moskén.

40 km - 40 minuter

Chellah

Chellah är en historisk ruinby i utkanten av Rabat. Besökare kan utforska ruinerna av den gamla staden,inklusive dess murar,trädgårdar och moské. Det finns också en mängd olika fågelarter som kan ses i området.

35 km - 35 minuter

Kasbah of the Udayas

Kasbah of the Udayas är en historisk fästning och by i Rabat. Besökare kan promenera genom de smala gränderna och upptäcka de vita och blå byggnaderna,besöka den imponerande porten Bab Oudaia och njuta av utsikten över floden Bou Regreg.

85 km - 1h 10 min

Meknes

Meknes är en annan av de fyra kungliga städerna i Marocko. Här finns det många sevärdheter,inklusive Bab Mansour,en imponerande stadspoort,och Mausoleum of Moulay Ismail,som är en viktig religiös plats. Besökare kan också utforska det livliga marknadsområdet i Medina.

100 km - 1 timme 15 minuter

Moulay Bousselham

Moulay Bousselham är en pittoresk kuststad med en vacker strand och en lagun. Besökare kan njuta av en avkopplande dag på stranden,ta en båttur på lagunen eller utforska de omgivande skogarna och bergen.

35 km - 35 minuter

Rabat

Rabat är huvudstaden i Marocko och har en rik historia och många sevärdheter. Besökare kan utforska det kungliga palatset,den gamla staden med dess souker (marknader),det imponerande mausoleet för kung Mohammed V och Hassan-tornet,en av stadens mest kända landmärken.

120 km - 1 timme 30 minuter

Volubilis

Volubilis är en antik romersk stad och en UNESCO-världsarvslista. Besökare kan utforska ruinerna av den gamla staden,inklusive dess tempel,bad och mosaiker. Det är en fascinerande inblick i Marockos romerska historia.

Om Kenitra Atlantic Free Zone

IATA: AFZ
Närmsta stad: Kenitra
Adress: Atlantic Free Zone, Kenitra

Att köra bil i Marocko

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Kenitra Atlantic Free Zone

AVIS


Betyg: 4.9 (av 58 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för AVIS
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Kenitra Atlantic Free Zone?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *