Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Satu Mare Airport

Sevärdheter i närheten av Satu Mare Airport värda att besöka med bil


260 km - 3 timmar 30 minuter

Biertan Fortified Church

Biertan Fortified Church är en av de bäst bevarade medeltida kyrkorna i Transsylvanien och är en av Rumäniens mest imponerande sevärdheter. Kyrkan,som är en del av Unescos världsarvslista,har en fascinerande historia och är en imponerande syn som inte bör missas.

230 km - 3 timmar

Corvin Castle

Corvin Castle är en av de mest imponerande medeltida slotten i Europa och är en av Rumäniens mest populära sevärdheter. Slottet,som ligger i staden Hunedoara,har en rik historia och har varit hem till flera kungar och drottningar. Besökare kan utforska slottets många rum och lära sig om dess fascinerande historia.

190 km - 2 timmar 30 minuter

Decebalus staty

Decebalus staty är en imponerande skulptur som ligger vid Donaufloden och är en av de största stenstatyerna i Europa. Statyn skildrar kung Decebalus,en av de mest framstående ledarna i Dakien,och är en imponerande syn som är väl värt ett besök.

250 km - 3 timmar 30 minuter

Merry Cemetery

Merry Cemetery är en unik sevärdhet som ligger i byn Sapanta. Det är en begravningsplats där varje grav har en unik träskulptur och en dikt som beskriver personens liv. Detta är en färgglad och livlig plats som ger en annorlunda syn på döden.

90 km - 1 timme 30 minuter

Salina Turda

Salina Turda är en av Europas mest unika sevärdheter. Det är en saltgruva som har förvandlats till en underjordisk park med en sjö,en amfiteater och ett museum. Här kan besökare utforska de imponerande salthallarna och lära sig om saltgruvans historia. En upplevelse som inte bör missas!

Om Satu Mare Airport

IATA: SUJ
Närmsta stad: Satu Mare
Adress: ?os. Satu Mare - Zalau, Km. 9.5, Jud. Satu Mare, 447024, Satu Mare, Romania

Att köra bil i Rumänien

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Satu Mare Airport

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Satu Mare Airport?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *