Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Wick – Flygplats

Det finns flera biluthyrningsfirmor på Wick Flygplats, inklusive Avis och Europcar. Det är bäst att boka din hyrbil i förväg för att säkerställa tillgängligheten och de bästa priserna. Du kan hämta upp och lämna av din hyrbil direkt på flygplatsen.

Sevärdheter i närheten av Wick – Flygplats värda att besöka med bil


120 km - 1 timme 40 minuter

Cairngorms nationalpark

Cairngorms nationalpark är en av de största nationalparkerna i Storbritannien och är känd för sin vackra natur och rika djurliv. Besökare kan vandra,cykla eller åka skidor här beroende på årstid. Det finns också många campingplatser och stugor att hyra.

15 km - 30 minuter

Culloden Battlefield

Culloden Battlefield är platsen för det sista slaget på brittisk mark,där jakobiterna besegrades av brittiska trupper år 1746. Idag är det en historisk plats med ett besökscenter som berättar om slaget och dess konsekvenser.

95 km - 1 timme 30 minuter

Dunrobin Castle

Dunrobin Castle är en imponerande byggnad med anor från 1300-talet. Här kan besökare se vackra trädgårdar och en imponerande samling av konst och antikviteter. Det finns också en falknästning på platsen.

175 km - 2 timmar 10 minuter

John O'Groats

John O'Groats är den nordligaste punkten på det brittiska fastlandet och ett populärt resmål för turister. Härifrån kan man se ut över Orkneyöarna och ta en båttur dit. Det finns också många vandringsleder i området.

20 km - 35 minuter

Loch Ness

Loch Ness är en av Skottlands mest berömda sjöar på grund av legenden om Nessie,sjöodjuret som sägs leva där. Besökare kan ta båtturer på sjön och besöka Loch Ness Center och Exhibition för att lära sig mer om legenden och sjöns historia.

85 km - 1 timme och 25 minuter

Urquhart Castle

Urquhart Castle är en ruin från 1200-talet som är belägen vid Loch Ness. Här kan man besöka slottets museum och lära sig om dess historia,samt njuta av den vackra utsikten över sjön. Det finns också möjlighet att ta en båttur på Loch Ness och kanske få en glimt av sjöodjuret Nessie.

Om Wick – Flygplats

IATA: WIC
Närmsta stad: Wick
Adress: Wick/john O'groats Airport, Wick, Kw1 4qp

Wick Flygplats ligger i norra Skottland och är en viktig flygplats för oljeindustrin. Det är en liten flygplats som erbjuder enkel och smidig incheckning och säkerhet. Det finns en restaurang och en butik på flygplatsen.

Att köra bil i Storbritannien

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Wick – Flygplats

Hertz


Betyg: 4.7 (av 22 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Hertz
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Wick – Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *