Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Astoria (or) – Regionala Flygplats

Sevärdheter i närheten av Astoria (or) – Regionala Flygplats värda att besöka med bil


3 miles - 10 minuter

Astoria Column

Astoria Column är en 125 fot hög pelare som erbjuder en fantastisk utsikt över staden och Columbiafloden. Besökare kan klättra upp till toppen av pelaren eller bara njuta av utsikten från marken. Pelaren är också känd för sina målningar som visar Astorias historia.

40 miles - 1 timme

Cannon Beach

Cannon Beach är en av de mest populära stränderna i Oregon med sin ikoniska Haystack Rock och milslånga sandstränder. Här kan du njuta av solnedgången,vandra längs stranden eller besöka de många butikerna och restaurangerna längs huvudgatan.

10 miles - 20 minuter

Fort Stevens State Park

Fort Stevens State Park är en historisk plats som användes för att försvara Columbia River under andra världskriget. Idag är det en populär plats för camping,vandring,cykling och fiske. Parken har också en strand och en sjö där man kan paddla kajak eller kanot.

20 miles - 30 minuter

Lewis and Clark National Historical Park

Lewis and Clark National Historical Park är en plats som hyllar Lewis och Clarks expedition till Stilla havet. Det finns flera vandringsleder och en besökscenter där besökare kan lära sig mer om expeditionen och dess betydelse för amerikansk historia. Parken har också en replika av Fort Clatsop,där expeditionen tillbringade vintern 1805-1806.

55 miles - 1 timme

Tillamook Creamery

Tillamook Creamery är en av Oregons mest kända mejerier,känt för sina ostar och glass. Besökare kan ta en rundtur i mejeriet,prova på olika ostar och glass och köpa souvenirer i butiken. Det finns också en restaurang som serverar mat med Tillamook-ost som huvudingrediens.

Om Astoria (or) – Regionala Flygplats

IATA: AST
Närmsta stad: Astoria
Adress: 1110 S.e. Flightline Drive, Astoria, 97146-9692, Or, Oregon

Att köra bil i USA

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Astoria (or) – Regionala Flygplats

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Astoria (or) – Regionala Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *