Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Topeka Forbes Field Flygplats

Sevärdheter i närheten av Topeka Forbes Field Flygplats värda att besöka med bil


10 km - 15 minuter

Brown v. Board of Education National Historic Site

Brown v. Board of Education National Historic Site är en historisk plats som hedrar den amerikanska medborgarrättsrörelsen. Det var här som domstolen avgjorde att segregation i skolor var olagligt,vilket banade väg för integration i hela landet. Besökare kan ta en guidad tur och lära sig om rörelsens historia.

13 km - 15 minuter

Combat Air Museum

Combat Air Museum är en utmärkt plats för flygentusiaster. Här finns över 30 flygplan från olika tidsperioder,inklusive militära plan och helikoptrar. Besökare kan också lära sig om flyghistoria och teknik.

10 km - 15 minuter

Kansas Museum of History

Kansas Museum of History är ett utmärkt ställe att lära sig om Kansas historia. Museet har en imponerande samling av artefakter och utställningar som spänner över hela statens historia. Besökare kan också ta en guidad tur i museet.

7 km - 10 minuter

Kansas State Capitol

Kansas State Capitol är en imponerande byggnad med en vacker arkitektur. Här kan besökare ta en guidad tur och lära sig om delstatens historia och politik. Utsikten från kupolen är också en höjdpunkt.

16 km - 20 minuter

Lake Shawnee

Lake Shawnee är en vacker sjö med många aktiviteter för besökare. Här kan man fiska,paddla kajak eller hyra en båt. Det finns också en campingplats,en lekplats och en vandringsled runt sjön.

22 km - 30 minuter

Old Prairie Town at Ward-Meade Historic Site

Old Prairie Town är en historisk byggnad från 1800-talet som bevarats och omvandlats till ett museum. Här kan besökare se hur livet var på prärien i Kansas,med byggnader som en skola,kyrka och postkontor. Det finns också en trädgård med gamla växter och en gård med djur.

18 km - 25 minuter

Topeka Zoological Park

Topeka Zoological Park är ett populärt resmål för familjer. Här kan man se över 250 djur från hela världen,inklusive lejon,elefanter och apor. Det finns också en barnzoo och en trädgård med fjärilar.

Om Topeka Forbes Field Flygplats

IATA: FOE
Närmsta stad: Topeka
Adress: 740 Airport Drive, Building 610, Topeka, 66619, Ks, Kansas

Att köra bil i USA

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Topeka Forbes Field Flygplats

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Topeka Forbes Field Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *