Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Lethbridge Flygplats

Sevärdheter i närheten av Lethbridge Flygplats värda att besöka med bil


170 km - 1 timme 45 minuter

Frank Slide Interpretive Centre

Frank Slide Interpretive Centre är en plats som är dedikerad till att berätta historien om Frank Slide,en tragisk händelse där en hel stad begravdes under en lavin. Besökare kan lära sig om lavinens orsaker och konsekvenser genom utställningar och guidade turer. Platsen har också en fantastisk utsikt över bergen och området.

105 km - 1 timme 15 minuter

Head-Smashed-In Buffalo Jump

Head-Smashed-In Buffalo Jump är en UNESCO-listad plats där besökare kan lära sig om den ursprungliga kulturen och traditionerna hos de ursprungliga folken i Kanada. Platsen är känd för sin historia av buffeljakt och har en imponerande utsikt över prärien. Besökare kan utforska utställningar och delta i guidade turer.

7 km - 15 minuter

Nikka Yuko Japanese Garden

Nikka Yuko Japanese Garden är en vacker japansk trädgård som är belägen i Lethbridge. Trädgården är en symbol för vänskap mellan Kanada och Japan och erbjuder besökare en avkopplande och fridfull miljö med vattenfall,broar och japanska trädgårdsdekorationer.

130 km - 1 timme 30 minuter

Waterton Lakes National Park

Waterton Lakes National Park är en vacker nationalpark som gränsar till Montana,USA. Parken erbjuder fantastisk utsikt över sjöar,berg och skogar och är en populär plats för vandring,camping och fiske. Besökare kan också besöka Prince of Wales Hotel,som har en imponerande arkitektur och utsikt över bergen och sjön.

220 km - 2 timmar 15 minuter

Writing-on-Stone Provincial Park

Writing-on-Stone Provincial Park är en UNESCO-listad plats som är känd för sina imponerande klippformationer och hällristningar som är över 4000 år gamla. Besökare kan utforska parken till fots eller med guidade turer och lära sig om den ursprungliga kulturen och traditionerna hos de ursprungliga folken i Kanada.

Om Lethbridge Flygplats

IATA: YQL
Närmsta stad: Lethbridge
Adress: Highway 5, Lethbridge, T1j 3z1, Ab, Alberta

Att köra bil i Kanada

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Lethbridge Flygplats

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Lethbridge Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *