Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Blantyre Flygplats

Sevärdheter i närheten av Blantyre Flygplats värda att besöka med bil


130 km - 2 timmar 30 minuter

Chongoni Rock Art Area

Chongoni Rock Art Area är ett UNESCO-världsarv som innehåller över 100 platser med forntida klippmålningar. Dessa målningar är över 2000 år gamla och visar en mängd olika motiv,inklusive människor,djur och geometriska mönster. Besökare kan också njuta av den vackra naturen i området.

75 km - 1 timme och 30 minuter

Lake Chilwa

Lake Chilwa är en av de största sjöarna i Malawi och är en idealisk plats för fågelskådning. Sjön är också en viktig fiskeplats för lokalbefolkningen. Besökare kan ta en båttur på sjön och njuta av den natursköna utsikten över området.

320 km - 4 timmar

Lake Malawi National Park

Lake Malawi National Park är ett UNESCO-världsarv som omfattar hela sjön Malawi. Här kan besökare uppleva en mängd olika vattenaktiviteter,inklusive snorkling,dykning och båtturer. Parken har också en mängd olika djurarter,inklusive apor,krokodiler och flodhästar.

85 km - 2 timmar

Majete Wildlife Reserve

Majete Wildlife Reserve är en av de bästa platserna i Malawi för safari och djurupplevelser. Här kan du se elefanter,lejon,bufflar,antiloper och många andra djur i deras naturliga miljö.

50 km - 1 timme och 15 minuter

Mua Mission

Mua Mission är en historisk missionsstation som grundades av Jesuiterna på 1900-talet. Besökare kan se en samling av traditionella konstverk och hantverk från lokala stammar,samt besöka den imponerande katedralen. Det finns också en lokal marknad där besökare kan köpa souvenirer och handgjorda produkter.

70 km - 2 timmar

Mulanje Mountain

Mulanje Mountain är en imponerande bergskedja som är belägen strax utanför Blantyre. Det är ett populärt resmål för vandrare och bergsklättrare som vill utmana sig själva på de branta klipporna och njuta av den fantastiska utsikten från toppen. Det finns också en mängd olika vandringsleder som passar för alla nivåer av erfarenhet.

70 km - 2 timmar

Mulanje Mountain Forest Reserve

Mulanje Mountain Forest Reserve är en av Malawis mest natursköna platser. Besökare kan vandra på berget,som når en höjd på över 3000 meter,och njuta av den fantastiska utsikten över omgivningarna. Reservatet har också en mängd olika djurarter,inklusive apor och fåglar.

20 km - 45 minuter

Thyolo Tea Estates

Thyolo Tea Estates är en av de största teplantagerna i Malawi och är känd för sin högkvalitativa te. Ta en guidad tur på plantagen och lär dig mer om teodlingens historia och processen från blad till kopp.

60 km - 1 timme och 30 minuter

Zomba Plateau

Zomba Plateau är ett naturskönt område som är populärt bland vandrare och picknickare. Besökare kan njuta av vandringar genom de gröna skogarna och upptäcka de många vattenfallen och utsiktsplatserna. Det finns också en golfbana på platsen för dem som vill spela en runda golf.

Om Blantyre Flygplats

IATA: BLZ
Närmsta stad: Blantyre
Adress: Chilek Airport, Blantyre

Att köra bil i Malawi

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Blantyre Flygplats

Avis Chileka


Betyg: 3.8 (av 8 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Avis Chileka

Car Rental Blantyre - Airport


Betyg: 5 (av 1 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Car Rental Blantyre - Airport
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Blantyre Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *