Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Lilongwe Flygplats

Sevärdheter i närheten av Lilongwe Flygplats värda att besöka med bil


100 km - 2 timmar

Dedza Mountain Reserve

Dedza Mountain Reserve är ett bergsområde med vacker natur och fantastisk utsikt. Här kan du vandra längs de många stigarna och upptäcka vattenfall och sjöar. Det finns också flera byar i området där du kan lära dig mer om den lokala kulturen och traditionerna.

80 km - 1 timme och 15 minuter

Dedza Pottery

Dedza Pottery är en keramikverkstad som har specialiserat sig på traditionella malawiska keramikprodukter. Besökare kan se hantverkarna arbeta och köpa keramikprodukter som skålar,tallrikar och vaser. Verkstaden har också en restaurang där man kan äta lunch.

60 km - 1 h 15 min

Dzalanyama Forest Reserve

En naturskön skog där besökare kan vandra och uppleva Malawis rika flora och fauna. Det finns också möjligheter till fågelskådning och picknick. Det är en populär plats för både lokalbefolkningen och turister.

17 km - 30 min

Kumbali Cultural Village

En traditionell by där besökare kan uppleva Malawis kultur och traditioner. Det finns en marknad där man kan köpa hantverk och souvenirer,samt en restaurang som serverar lokal mat. Besökare kan också delta i aktiviteter som dans och musik.

50 km - 1 timme

Kuti Wildlife Reserve

Kuti Wildlife Reserve är ett naturskyddsområde där du kan se en mängd olika vilda djur,inklusive elefanter,giraffer,zebror och antiloper. Här kan du också vandra,cykla eller rida på häst genom det vackra landskapet.

200 km - 3 timmar

Lake Malawi

Lake Malawi är Afrikas tredje största sjö och är känd för sitt kristallklara vatten och vackra stränder. Här kan du simma,snorkla,dyka eller bara koppla av på stranden. Det finns också flera små öar i sjön som är värda ett besök.

180 km - 3 h

Lake Malawi National Park

En av de mest populära turistattraktionerna i Malawi. Nationalparken omfattar en stor del av Lake Malawi och dess omgivande stränder och öar. Besökare kan simma,snorkla och dyka i sjön,samt utforska de omgivande byarna och kulturen.

22 km - 25 min

Lilongwe Wildlife Centre

Ett räddningscenter för skadade och föräldralösa vilda djur. Här kan besökare se och lära sig om Malawis rika djurliv,inklusive lejon,elefanter,apor och krokodiler. Det finns också en möjlighet att interagera med vissa av djuren under guidade turer.

50 km - 1 timme

Mua Mission

Mua Mission är en historisk missionärstation som nu fungerar som ett museum och kulturcenter. Här kan besökare lära sig om Malawis historia,kultur och konst. Museet har också en stor samling av traditionella konstverk från hela Malawi.

Om Lilongwe Flygplats

IATA: LLW
Närmsta stad: Lilongwe
Adress: Kamuzu Int Airport, Lilongwe

Att köra bil i Malawi

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Lilongwe Flygplats

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Lilongwe Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *