Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Coatzacoalcos Airport

Sevärdheter i närheten av Coatzacoalcos Airport värda att besöka med bil


400 km - 6 timmar

Cascadas de Agua Azul

Cascadas de Agua Azul är en serie av vattenfall och turkosfärgade pooler som bildas av floden Rio Xanil. Det är en av Mexikos mest populära natursköna platser och en idealisk plats för vandring och picknick. Området är också hem för ett rikt djurliv,inklusive tapirer och jaguarer.

700 km - 8 timmar

Chichen Itza

Chichen Itza är en av de mest kända mayaruinerna i Mexiko och en av de sju nya underverken i världen. Här kan man beundra den imponerande arkitekturen och lära sig mer om mayakulturen och dess historia. Höjdpunkterna inkluderar den berömda Kukulcan-pyramiden och den stora bollen platsen.

20 km - 30 min

Museo de Arqueología Olmeca

Museet visar upp en imponerande samling av Olmec-konst och artefakter. Besökare kan lära sig om Olmec-kulturens historia och betydelse i Mexikos historia. Museet är välorganiserat och informativt,och är ett måste för alla som är intresserade av Mexikos antika historia.

190 km - 2 timmar

Parque Nacional Cañón del Sumidero

En imponerande kanjon som sträcker sig över 25 km längs floden Grijalva. Här kan du njuta av fantastiska vyer från utsiktsplattformar och båtturer längs floden. Området är också hem för en mängd olika djurarter som krokodiler,apor och färgglada fåglar.

670 km - 7 tim

Playa de Tulum

Tulum Beach är en av Mexikos vackraste stränder. Besökare kan njuta av det kristallklara vattnet och den vita sanden,och det finns också många restauranger och barer i närheten. Det är en idealisk plats för avkoppling och solbad.

700 km - 6 timmar 30 minuter

Playa del Carmen

Denna populära badort vid Karibiska havet är känd för sina vita sandstränder och turkosblåa vatten. Det finns också många restauranger,butiker och nattklubbar i området.

150 km - 2 tim

Reserva Ecológica de los Tuxtlas

Reservatet är ett vackert område med en rik biologisk mångfald. Det finns många vandringsleder och utkikspunkter som besökare kan utforska för att uppleva naturens skönhet. Det är också ett populärt område för fågelskådning och djursafari.

370 km - 4 timmar

Ruinas de Palenque

Palenque var en av de viktigaste städerna i den forntida mayakulturen och dess ruiner är idag en av Mexikos mest besökta arkeologiska platser. Besökare kan se imponerande tempel och pyramider,inklusive den berömda Temple of Inscriptions.

450 km - 5 timmar

Tulum Ruins

Tulum Ruins är en antik stad och en av de bäst bevarade mayaruinerna i Mexiko. Här kan man beundra den imponerande arkitekturen och lära sig mer om mayakulturen och dess historia. Stranden nedanför ruinerna är också en populär destination för bad och avkoppling.

430 km - 5 tim

Zona Arqueológica de Palenque

Palenque är en av Mexikos mest imponerande arkeologiska platser. Besökare kan se en mängd olika byggnader och pyramidstrukturer som visar upp den imponerande Maya-arkitekturen. Det finns också ett museum på platsen som visar upp en mängd artefakter och information om områdets historia.

Om Coatzacoalcos Airport

IATA: COA
Närmsta stad: Coatzacoalcos
Adress: Aeropuerto Minatitlan Carr. Antigua Km 21.5 Minatitlan , Municipio De Cosoleacaque Ejido Canticas, Cosoleacaque, Veracruz, Coatzacoalcos, 96340

Att köra bil i Mexiko

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Coatzacoalcos Airport

Autos del Puerto


Betyg: 3 (av 2 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Autos del Puerto

Autotur


Betyg: 1.5 (av 2 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Autotur
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Coatzacoalcos Airport?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *