Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Lazaro Cardenas Flygplats

Sevärdheter i närheten av Lazaro Cardenas Flygplats värda att besöka med bil


90 km - 1 timme och 15 minuter

Isla de La Palma

Isla de La Palma är en ö belägen i Mexikanska golfen. Ön är känd för sitt marina liv och är ett populärt resmål för sportfiskare. Besökare kan också njuta av öns vackra stränder och avkopplande atmosfär.

172 km - 2 timmar 20 minuter

Ixtapa Island

Ixtapa Island är en av de mest populära öarna i regionen. Ön är känd för sina vita sandstränder och det kristallklara vattnet. Besökare kan också njuta av olika vattensporter som snorkling och dykning. Det finns flera restauranger och barer på ön.

132 km - 1 timme 50 minuter

La Soledad Canyon

La Soledad Canyon är en av de vackraste platserna i regionen. Den omgivande naturen är fantastisk och det finns flera vandringsleder som besökare kan utforska. Canyonen är också hem till flera vattenfall och naturliga pooler.

130 km - 1 tim 45 min

La Soledad de Maciel

La Soledad de Maciel är en historisk by med en imponerande kyrka och charmiga gator. Besökare kan uppleva den lokala kulturen genom att besöka marknaden och prova den berömda cazuela -en maträtt gjord med färsk fisk och skaldjur.

220 km - 3 timmar

Laguna de Chacahua National Park

Laguna de Chacahua National Park är ett av Mexikos mest spektakulära naturområden med en mängd olika djurarter och en fantastisk mangroveträsk. Besökare kan paddla kajak,vandra eller åka på en båttur för att uppleva den fantastiska naturen.

28 km - 35 minuter

Museo Regional de la Ceramica

Museo Regional de la Ceramica är ett museum som är dedikerat till keramik. Museet har en stor samling av keramik från Michoacán-regionen och visar även hur keramik tillverkas. Det är en utmärkt plats att lära sig mer om regionens kultur och historia.

127 km - 2 timmar

Paricutin vulkan

Paricutin vulkan är en aktiv vulkan belägen i Michoacán. Den bildades plötsligt 1943 och är en av de yngsta vulkanerna i världen. Besökare kan vandra upp till kratern och se den fantastiska utsikten.

150 km - 2 timmar

Parque Nacional Zicatela

Parque Nacional Zicatela är ett naturskönt område med spektakulära vyer över bergen och havet. Besökare kan vandra,cykla eller åka på en guidad tur för att uppleva den fantastiska naturen.

24 km - 30 minuter

Playa Azul

Playa Azul är en vacker strand belägen i staden Playa Azul,Michoacán. Stranden är känd för sitt klara vatten och mjuka sand. Det är en perfekt plats att koppla av och njuta av solen och havet.

36 km - 40 minuter

Playa La Ticla

Playa La Ticla är en av de mest populära stränderna i regionen. Den har en avslappnad atmosfär och är en favorit bland surfare. Besökare kan njuta av solen,vågorna och den lokala maten.

160 km - 2 timmar

Puerto Escondido

Puerto Escondido är en livlig kuststad med en vacker strandpromenad och en mängd restauranger och barer. Besökare kan surfa,bada eller bara koppla av på stranden och njuta av den avslappnade atmosfären.

10 km - 30 minuter

Zihuatanejo Bay

Zihuatanejo Bay är en av de mest populära stränderna i regionen. Här kan besökare njuta av det kristallklara vattnet och den mjuka sanden. Det finns flera restauranger och barer längs med stranden och besökare kan också utforska den omgivande naturen.

Om Lazaro Cardenas Flygplats

IATA: LZC
Närmsta stad: Lazaro Cardenas
Adress: Lazaro Cardenas Airport, Lazaro Cardenas

Att köra bil i Mexiko

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Lazaro Cardenas Flygplats

Auto Rentelo


Betyg: 5 (av 8 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Auto Rentelo

Green Motion Car Rental - Lázaro Cárdenas Aeropuerto


Betyg: 4.5 (av 4 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Green Motion Car Rental - Lázaro Cárdenas Aeropuerto

Miguel magaña

Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Miguel magaña
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Lazaro Cardenas Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *