Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Västerås Flygplats

Det finns flera biluthyrningsfirmor på Västerås Flygplats, inklusive Avis, Europcar och Hertz. Det är enkelt att boka en hyrbil på flygplatsen och det är ett bra alternativ om du vill utforska Västerås och dess omgivningar. De flesta biluthyrningsfirmor har sina kontor på flygplatsens ankomsthall. Genom att boka en hyrbil i förväg kan du vara säker på att du får den bilmodell du önskar och till ett bra pris.

Sevärdheter i närheten av Västerås Flygplats värda att besöka med bil


35 km - 40 minuter

Anundshög

Anundshög är ett av Sveriges största gravfält från vikingatiden. Här kan man se runstenar och gravhögar, samt lära sig om vikingarnas kultur och historia. Platsen är också en av Sveriges fornminnen och är skyddad av staten.

70 km - 1 timme

Sala Silvergruva

Sala Silvergruva är en av Sveriges mest besökta turistattraktioner. Här kan man gå på guidade turer i gruvan och lära sig om gruvdriftens historia. Det finns även en restaurang och en souvenirbutik på platsen.

45 km - 40 minuter

Strömsholms Slott

Strömsholms Slott är ett av Sveriges mest kända slott. Här kan man besöka slottet och dess trädgårdar, samt se utställningar om slottets historia. Slottet har även en fin samling av antikviteter och konstverk.

25 km - 30 minuter

Tidö Slott

Tidö Slott är ett vackert slott beläget vid Mälaren. Här kan man besöka slottet och dess trädgårdar, samt äta på den anrika restaurangen. Slottet har även en stor samling av antikviteter och konstverk.

10 km - 20 minuter

Västerås Konstmuseum

Västerås Konstmuseum är ett av Sveriges främsta konstmuseer. Här kan man se utställningar av både svenska och internationella konstnärer. Museet har även en fin samling av nordisk konst från 1900-talet.

Om Västerås Flygplats

IATA: VST
Närmsta stad: Vasteras
Adress: Vasteras Hasslo Airport, Vasteras

Västerås Flygplats är en mindre flygplats belägen cirka 5 km öster om Västerås stad. Flygplatsen trafikeras av Ryanair och Wizz Air samt några mindre flygbolag. Det finns en restaurang och en butik på flygplatsen.

Att köra bil i Sverige

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Västerås Flygplats

Car Rental Vasteras - Airport


Betyg: 5 (av 2 omdömen)


Besök Car Rental Vasteras - Airport webbplats
Måndag: Öppet dygnet runt
Tisdag: Öppet dygnet runt
Onsdag: Öppet dygnet runt
Torsdag: Öppet dygnet runt
Fredag: Öppet dygnet runt
Lördag: Öppet dygnet runt
Söndag: Öppet dygnet runt
Elizabeth skrev ett omdöme om Car Rental Vasteras - Airport (2022-09-25)
Personalen var otroligt lyhörd och generös med att tillmötesgå oss och våra behov. Vi skulle rekommendera Car Rental Västerås - Flygplats till alla vi känner, och alla vi inte gör - fantastisk, enkel upplevelse på alla sätt! Det var en väldigt fin, ny bil och levererad (och hämtad) utan krångel.
Omdöme: 5 av 5.
Mavis skrev ett omdöme om Car Rental Vasteras - Airport (2022-12-11)
Bilen, en Toyota Corolla, var mycket bra och priset konkurrenskraftigt. Onlinebokning är mycket effektiv och snabb. Servicen på kontoret var dock lite sladdrig. Den anställde som tog hand om mig talade dålig engelska och gjorde inga verkliga ansträngningar för att hjälpa en ny kund att förstå deras system. Jag uppskattade inte heller att få veta att det skulle ta fem arbetsdagar att överföra min insättning tillbaka till mitt konto, vilket normalt bara skulle ta några timmar. Detta tog glansen av en annars bra upplevelse.
Omdöme: 5 av 5.
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Västerås Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *