Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Sveg Flygplats

Det finns flera biluthyrningsföretag som erbjuder sina tjänster på Sveg Flygplats. Det är enkelt att hyra en bil direkt på flygplatsen och utforska området på egen hand. Genom att boka din hyrbil i förväg kan du vara säker på att du får en bil som passar dina behov och till ett bra pris.

Sevärdheter i närheten av Sveg Flygplats värda att besöka med bil


105 km - 1 timme 30 minuter

Fulufjällets nationalpark

Nationalpark med höga fjäll, vattenfall och vandringsleder. Här finns Sveriges högsta vattenfall, Njupeskär. Guidade turer och möjlighet till övernattning finns. Perfekt för den naturintresserade besökaren.

130 km - 1 timme 45 minuter

Lofsdalens Fjällanläggningar

En av Sveriges mest populära skidorter med många olika backar och längdspår. På sommaren erbjuds aktiviteter som cykling, vandring och fiske. Här finns också restauranger och boendealternativ.

125 km - 1 timme 40 minuter

Orsa Rovdjurspark

En av Europas största rovdjursparker med bland annat björnar, vargar, tigrar och leoparder. Här finns också en älgpark och en lekpark för barnen. En spännande upplevelse för hela familjen.

170 km - 2 timmar 15 minuter

Vemdalen

En annan populär skidort med många olika backar och längdspår. På sommaren erbjuds aktiviteter som vandring, cykling och fiske. Här finns också restauranger och boendealternativ.

90 km - 1 timme 15 minuter

Zornmuseet

Ett museum dedikerat till den berömde konstnären Anders Zorn. Här finns många av hans verk samt föremål från hans liv och karriär. Museet ligger i den pittoreska staden Mora vid sjön Siljan.

Om Sveg Flygplats

IATA: EVG
Närmsta stad: Sveg
Adress: Flygplatsvagen 5, Sveg, 84293

Sveg Flygplats är en liten regional flygplats belägen i Härjedalens kommun i Sverige. Flygplatsen trafikeras av BRA med dagliga avgångar till Stockholm. Sveg Flygplats är en perfekt utgångspunkt för att utforska den vackra naturen i Jämtlandsfjällen.

Att köra bil i Sverige

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Sveg Flygplats

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Sveg Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *