Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Joplin Regional Airport

Sevärdheter i närheten av Joplin Regional Airport värda att besöka med bil


16 miles - 25 min

George Washington Carver National Monument

George Washington Carver National Monument är en nationalpark som hyllar livet och arbetet av den kände forskaren och jordbrukaren George Washington Carver. Parken är belägen i Diamond,Missouri och erbjuder besökare möjligheten att lära sig mer om Carvers bidrag till jordbruket och forskningen. Det är en utmärkt plats att besöka för alla som är intresserade av amerikansk historia och vetenskap.

12 miles - 20 min

Grand Falls

Grand Falls är en imponerande vattenfall som är beläget på Shoal Creek,nära Joplin. Vattenfallet är 12 meter högt och 90 meter brett och är en populär plats för picknick och vandring. Det är en av de största sevärdheterna i området och definitivt värt ett besök.

11 miles - 20 min

Precious Moments Chapel

Precious Moments Chapel är en vacker kyrka som är känd för sina imponerande glasmålningar och skulpturer. Kyrkan ligger i Carthage,Missouri och är en populär plats för bröllop och andakt. Besökare kan ta en guidad tur genom kyrkan och lära sig mer om dess historia och betydelse.

9 miles - 15 min

Route 66 Carousel Park

Route 66 Carousel Park är en rolig och underhållande nöjespark som är belägen längs Route 66 i Joplin. Parken erbjuder en mängd olika attraktioner,inklusive en karusell,berg-och-dalbana,och vattenrutschbanor. Det är en utmärkt plats att besöka för familjer och personer som söker spänning och underhållning.

20 miles - 30 min

Spook Light

Spook Light är en mystisk och spännande sevärdhet som är belägen utanför Joplin. Det är en mystisk ljus som kan ses sväva över marken på natten och har varit föremål för många legender och historier. Besökare kan ta en guidad tur genom området och lära sig mer om dess historia och betydelse.

Om Joplin Regional Airport

IATA: JLN
Närmsta stad: Joplin
Adress: 7331 North Highway 43, Joplin, 64801, Mo, Missouri

Att köra bil i USA

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Joplin Regional Airport

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Joplin Regional Airport?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *