Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Lake Havasu Airport

Sevärdheter i närheten av Lake Havasu Airport värda att besöka med bil


80 km - 1 tim

Ghost Town Road

Ghost Town Road är en spännande och unik upplevelse som tar besökare tillbaka i tiden. Vägen leder till flera gamla gruvstäder och spökstäder från guldrushen på 1800-talet. Besökare kan utforska gamla byggnader och gruvor för att uppleva historien på riktigt.

56 km - 45 min

Havasu National Wildlife Refuge

Havasu National Wildlife Refuge är en vacker naturområde som ligger vid Lake Havasu. Här finns det många vandringsleder och utkikspunkter för att se den lokala faunan och floran. Besökare kan också paddla kanot eller kajak längs vattnet för att uppleva naturen på nära håll.

12 km - 15 min

Lake Havasu State Park

Lake Havasu State Park är en vacker park som ligger vid Lake Havasu. Här finns det många aktiviteter att göra såsom fiske,båtturer och vandring. Parken är också en populär plats för camping och picknick.

6 km - 10 min

London Bridge

London Bridge i Lake Havasu City är en av stadens mest kända sevärdheter. Bron flyttades från London till Lake Havasu City år 1967 och är nu en av stadens mest fotograferade platser. På bron finns det flera butiker,restauranger och barer att besöka.

48 km - 30 min

Parker Dam

Parker Dam är en imponerande dam som ligger på gränsen mellan Arizona och Kalifornien. Dammens konstruktion är imponerande och den är en viktig del av vattenförsörjningen i området. Besökare kan ta en guidad tur för att lära sig mer om dammen och dess historia.

Om Lake Havasu Airport

IATA: HII
Närmsta stad: Lake Havasu City
Adress: 5600 North Highway 95, Lake Havasu City, 86404, Az, Arizona

Att köra bil i USA

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Lake Havasu Airport

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Lake Havasu Airport?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *