Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Malcolm Mckinnon Flygplats

Sevärdheter i närheten av Malcolm Mckinnon Flygplats värda att besöka med bil


100 km - 1 timme och 30 minuter

Cumberland Island

Cumberland Island är en av de mest avlägsna öarna i USA och är hem för en mängd olika vilda djur och natursköna platser. Besökare kan besöka Dungeness Ruins,som är en historisk plats från 1700-talet,eller ta en vandring på en av öns många vandringsleder. Ön har också flera vackra stränder.

25 km - 30 minuter

Jekyll Island

Jekyll Island är en naturskön ö som erbjuder en mängd olika aktiviteter för besökare,inklusive vandring,cykling och fiske. Ön är också hem för flera historiska platser,inklusive Jekyll Island Club Resort och Horton House. Besökare kan också njuta av de vackra stränderna och det kristallklara vattnet.

90 km - 1 timme och 15 minuter

Okefenokee Swamp

Okefenokee Swamp är en av de största träskmarkerna i USA och är hem för en mängd olika vilda djur och fåglar. Besökare kan ta en båttur på träsket eller vandra på en av de många vandringslederna. Området har också flera campingplatser och picknickområden.

95 km - 1 timme

Savannah

Savannah är en historisk stad med en mängd olika sevärdheter och aktiviteter. Besökare kan besöka River Street,som är en historisk gata med butiker och restauranger,eller ta en rundtur i stadens historiska distrikt. Staden har också flera museer och parker att utforska.

15 km - 20 minuter

St. Simons Island

St. Simons Island är en charmig ö med en rik historia och vacker natur. Besökare kan besöka Fort Frederica National Monument,som är en historisk plats från kolonialtiden,eller ta en promenad längs strandpromenaden på East Beach. Ön har också flera golfbanor och restauranger.

Om Malcolm Mckinnon Flygplats

IATA: SSI
Närmsta stad: St. Simons Island
Adress: 115 Terminal Way, St. Simons Island, 31522, Ga, Georgia

Att köra bil i USA

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Malcolm Mckinnon Flygplats

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Malcolm Mckinnon Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *