Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Springdale Municipal Flygplats

Sevärdheter i närheten av Springdale Municipal Flygplats värda att besöka med bil


250 km - 2 tim 40 min

Antelope Canyon

Antelope Canyon är en av de mest kända slot canyonerna i världen och är belägen i Navajo Nation Reservation i Arizona. Canyonen är känd för sina vackra,naturliga formationer som skapats av vatten och vind över tid. Besökare kan ta en guidad tur för att uppleva canyonen och dess fantastiska skönhet.

180 km - 2 tim 20 min

Bryce Canyon National Park

Bryce Canyon National Park är en annan av Utahs mest kända nationalparker. Parken är känd för sina unika geologiska formationer,kallade hoodoos, som är höga,smala stenpelare som skapats av erosion. Besökare kan vandra längs parkens många stigar och uppleva den fantastiska utsikten över canyonen.

410 km - 4 tim 30 min

Grand Canyon National Park

Grand Canyon National Park är en av världens mest kända sevärdheter och är en av de mest ikoniska platserna i USA. Parken är känd för sin enorma storlek och fantastiska utsikt över Grand Canyon. Besökare kan vandra längs parkens många stigar,ta en guidad tur eller åka på en helikoptertur för att uppleva allt som parken har att erbjuda.

240 km - 2 tim 45 min

Lake Powell

Lake Powell är en konstgjord sjö som ligger på gränsen mellan Utah och Arizona. Sjön är känd för sina fantastiska klippformationer och turkosa vatten. Besökare kan hyra båtar,kajaker eller paddleboards för att utforska sjön och dess många vikar och stränder.

75,8 km - 1 tim 5 min

Zion National Park

Zion National Park är en av USA:s mest populära nationalparker och lockar besökare från hela världen. Parken är känd för sina dramatiska klippformationer,röda stenar och mångfärgade kanjoner. Här kan man vandra,cykla,klättra eller åka på guidade turer för att uppleva allt som parken har att erbjuda.

Om Springdale Municipal Flygplats

IATA: SPZ
Närmsta stad: Springdale
Adress: 802 Airport Road, Springdale, 72764, Ar, Arkansas

Att köra bil i USA

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Springdale Municipal Flygplats

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Springdale Municipal Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *