Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Donegal Flygplats

Det finns flera biluthyrningsfirmor på Donegal Flygplats, inklusive Avis, Europcar och Hertz. Dessa firmor har sina kontor inne i terminalen och erbjuder ett brett utbud av bilar att välja mellan. Det är alltid bäst att boka din hyrbil i förväg för att undvika besvikelser.

Sevärdheter i närheten av Donegal Flygplats värda att besöka med bil


10 km - 15 minuter

Donegal Castle

Donegal Castle är en av Irlands mest välbevarade borgar och en av Donegals mest populära sevärdheter. Det byggdes på 1400-talet och var hem för O'Donnell-klanen. Idag kan du utforska borgen och dess vackra trädgårdar.

47 km - 50 minuter

Glenveagh National Park

Glenveagh National Park är en av Irlands största nationalparker och ett paradis för naturälskare. Här finns vackra sjöar,berg,skogar och en mängd olika djurarter. Du kan vandra,fiska eller bara njuta av den fantastiska utsikten.

20 km - 25 minuter

Grianan of Aileach

Grianan of Aileach är en forntida ringfort på en kulle med fantastisk utsikt över området. Det byggdes på 700-talet och var en gång hem för kungariket Aileach. Idag kan du utforska ruinerna och lära dig mer om områdets historia och kultur.

83 km - 1 timme 20 minuter

Malin Head

Malin Head är den nordligaste punkten på Irland och en av de mest pittoreska platserna i landet. Här kan du njuta av dramatiska klippformationer,vackra stränder och en mängd olika fågelarter. Det är också en populär plats för fiske och vattensporter.

62 km - 1 timme

Slieve League

Slieve League är en bergskedja vid kusten som bjuder på en fantastisk utsikt över Atlanten. Här kan du vandra längs klipporna och njuta av den dramatiska naturen. Det finns också en besökscenter där du kan lära dig mer om områdets historia och kultur.

Om Donegal Flygplats

IATA: CFN
Närmsta stad: Donegal
Adress: Donegal Airport, Carrickfinn, Kincasslagh, Donegal, Dl, U

Donegal Flygplats ligger i norra Irland och är en av de mindre flygplatserna i landet. Den är dock väl ansluten till andra städer i Irland och Storbritannien. Flygplatsen har en restaurang, bar och butik som säljer lokala varor.

Att köra bil i Irland

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Donegal Flygplats

Enterprise Car Hire - Donegal Airport


Betyg: 3.5 (av 11 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Enterprise Car Hire - Donegal Airport
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Donegal Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *