Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Sligo – Airport

Det finns flera biluthyrningsfirmor på Sligo Airport, inklusive Avis, Europcar och Hertz. Det är bäst att boka en hyrbil i förväg för att undvika besvikelse. Hyrbilsdiskarna finns inne i ankomsthallen.

Sevärdheter i närheten av Sligo - Airport värda att besöka med bil


15 km - 20 minuter

Benbulben Mountain

Benbulben Mountain är en av de mest kända sevärdheterna i Sligo. Det är en stor bergsformation som är känd för sin unika form. Det finns flera vandringsleder som leder upp till toppen av berget och erbjuder fantastisk utsikt över området.

20 km - 25 minuter

Lissadell House

Lissadell House är ett historiskt herrgård som är öppet för allmänheten. Det är känt för sin vackra trädgård och park,samt för sin koppling till poeten W.B. Yeats. Det finns också flera utställningar och evenemang som hålls på platsen under året.

25 km - 30 minuter

Mullaghmore Head

Mullaghmore Head är en vacker kustlinje som är populär bland surfare och fiskeentusiaster. Det finns flera vandringsleder som leder längs kusten och erbjuder fantastisk utsikt över havet och området. Det finns också flera restauranger och butiker längs kusten.

8 km - 10 minuter

Strandhill Beach

Strandhill Beach är en av de mest populära stränderna i Sligo-området. Den har en vacker sandstrand och är mycket populär bland surfare. Det finns också flera restauranger och butiker längs stranden.

Om Sligo - Airport

IATA: SXL
Närmsta stad: Sligo
Adress: Strand Hill, Sligo

Sligo Airport är en liten regional flygplats i västra Irland med begränsade flygningar. Flygplatsen är belägen cirka 8 km från Sligo stad och är en populär ingång till den vackra Wild Atlantic Way. På flygplatsen finns en restaurang och en souvenirbutik.

Att köra bil i Irland

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Sligo - Airport

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Sligo – Airport?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *