Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Huatulco Flygplats

Sevärdheter i närheten av Huatulco Flygplats värda att besöka med bil


35 km - 45 minuter

Cacaluta Bay

Cacaluta Bay är en av de mest avskilda stränderna i Huatulco-området. Det är en vacker strand omgiven av berg och regnskog. Det finns inga butiker eller restauranger på stranden,så det är en bra idé att ta med egen mat och dryck.

70 km - 1,5 timmar

Cascada de la Reforma

Cascada de la Reforma är en vacker vattenfall som ligger i en skogsmiljö. Här kan besökare vandra genom naturen,simma i det kristallklara vattnet och njuta av den friska luften. Det är en perfekt plats för en avkopplande dagstur från Huatulco.

25 km - 35 minuter

Copalita Eco-Archeological Park

Copalita Eco-Archeological Park är ett arkeologiskt område som ligger vid Copalita-floden. Det finns flera pyramider och andra historiska strukturer att utforska. Parken har också vackra vandringsleder och en liten djungel med många olika djurarter.

120 km - 2,5 timmar

Hierve el Agua

Hierve el Agua är en naturlig geologisk formation som består av kalkstensklippor och mineralrika källor. Här finns naturliga infinity-pooler med kristallklart vatten som bjuder på en fantastisk utsikt över bergen och dalen. Det är en perfekt plats för att koppla av och njuta av naturen.

25 km - 30 minuter

La Crucecita

La Crucecita är en charmig stad med många butiker,restauranger och barer. Det är också hem till kyrkan Parroquia de Nuestra Señora de Guadalupe,som är känd för sin vackra arkitektur och målningar.

14 km - 25 minuter

La Entrega Beach

La Entrega Beach är en annan populär strand i Huatulco-området. Det är en lugn och avslappnad strand med lugnt vatten som är perfekt för snorkling. Det finns också flera restauranger och barer längs stranden.

30 km - 40 minuter

Maguey Bay

Maguey Bay är en underbar strand med kristallklart vatten och mjuk sand. Det finns flera restauranger och barer längs stranden,och det är ett populärt resmål för både turister och lokalbefolkningen. Det finns också möjligheter att hyra kajaker och paddla längs kusten.

110 km - 2 timmar

Mazunte Turtle Center

Mazunte Turtle Center är en ideell organisation som arbetar för att skydda havssköldpaddor och deras livsmiljö. Här kan besökare lära sig om havssköldpaddornas livscykel,se nykläckta sköldpaddor och hjälpa till med att frigöra dem i havet. Det är en unik och lärorik upplevelse för hela familjen.

170 km - 2 timmar

Monte Alban

Monte Alban är en av de mest imponerande arkeologiska platserna i Mexiko. Det var en av de viktigaste städerna i Zapotek-kulturen och har många imponerande byggnader och monument. Det är en lång resa från Huatulco,men väl värt det för dem som är intresserade av historia och kultur.

90 km - 1,5 timmar

Puerto Escondido

Puerto Escondido är en populär badort som erbjuder vackra stränder och en av de bästa surfingvågorna i Mexiko. Här finns också en livlig fiskehamn och en charmig stadskärna med många restauranger och butiker. Det är en perfekt plats för att njuta av sol,surf och sand.

12 km - 20 minuter

Santa Cruz Bay

Santa Cruz Bay är en vacker strand med kristallklart vatten och mjuk sand. Det finns flera restauranger och butiker längs strandpromenaden. Det är ett populärt resmål för både turister och lokalbefolkningen.

10 km - 15 minuter

Santa Cruz-bukten

Santa Cruz-bukten är en av de mest populära stränderna i Huatulco-området. Med kristallklart vatten och mjuk sandstrand är det en perfekt plats för avkoppling och solbad. Det finns också många restauranger och butiker i närheten.

17 km - 30 minuter

Tangolunda Bay

Tangolunda Bay är en av de största och mest populära stränderna i Huatulco-området. Det är en vacker strand med kristallklart vatten och mjuk sand. Det finns också flera restauranger och butiker längs strandpromenaden.

15 km - 20 minuter

Tangolunda Golf Course

Tangolunda Golf Course är en av de mest kända golfbanorna i Mexiko. Banan är designad av Mario Schjetnan och har 18 hål. Det är en utmanande bana med vacker utsikt över havet.

Om Huatulco Flygplats

IATA: HUX
Närmsta stad: Huatulco
Adress: Carr. Costera Salina Km237, Huatulco, Huatulco, 86000

Att köra bil i Mexiko

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Huatulco Flygplats

Alamo Renta de Autos


Betyg: 3.5 (av 52 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Alamo Renta de Autos

Avis


Betyg: 2.4 (av 31 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Avis

Economy rent a car Huatulco


Betyg: 5 (av 8 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Economy rent a car Huatulco

Europcar Car Rental Huatulco Airport


Betyg: 2.4 (av 176 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Europcar Car Rental Huatulco Airport

Hertz


Betyg: 1.7 (av 214 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Hertz

Movi car


Betyg: 1 (av 3 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Movi car

Renta de carros sin nombre

Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Renta de carros sin nombre
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Huatulco Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *