Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Nuevo Laredo Flygplats

Sevärdheter i närheten av Nuevo Laredo Flygplats värda att besöka med bil


50 km - 40 minuter

Bioparque Estrella Monterrey

Bioparque Estrella Monterrey är en stor djurpark som är hem för över 50 olika djurarter. Besökare kan ta en guidad tur eller köra runt på egen hand för att se alla djur. Det finns också en vattenpark för att svalka sig på varma dagar.

120 km - 1 timme och 20 minuter

Cola de Caballo Waterfall

Cola de Caballo Waterfall är en vacker och imponerande vattenfall som ligger i en naturskön miljö. Besökare kan njuta av vattenfallet och omgivningarna genom att vandra på de olika stigarna eller ta en picknick på en av de många platserna längs med floden.

6 km - 15 minuter

Fort McIntosh

Fort McIntosh är en historisk plats som var en viktig militärbas under 1800-talet och tidigt 1900-tal. Idag är platsen ett museum som visar besökare militärens historia och dess betydelse för regionen. Besökare kan också njuta av en promenad genom de vackra omgivningarna och se de historiska byggnaderna som en gång var en del av militärbasen.

90 km - 1 timme

Grutas de García

Grutas de García är en imponerande grotta som är över 50 miljoner år gammal. Besökare kan ta en linbana upp till grottan och sedan utforska den med en guide. Det finns också en vacker utsikt över bergen och området runt omkring.

19 km - 20 minuter

Lake Casa Blanca International State Park

Lake Casa Blanca International State Park är en populär plats för fiske,båtliv och vattensporter. Här finns också vandringsleder,campingplatser och picknickområden.

7 km - 15 minuter

Laredo International Fair and Exposition Center

Laredo International Fair and Exposition Center är en av de största utställningsplatserna i Texas med en mängd evenemang som hålls varje år,inklusive mässor,utställningar,konserter och mer. Här finns också en djurpark och en amfiteater.

5 km - 10 minuter

Laredo Outlet Shoppes

Laredo Outlet Shoppes är en utomhus shoppingdestination med över 80 butiker som erbjuder rabatter på kända varumärken. Här kan besökare fynda kläder,skor,accessoarer och mycket mer till reducerade priser. Det finns också flera restauranger och kaféer på platsen för att göra shoppingupplevelsen ännu trevligare.

8 km - 15 minuter

Mall del Norte

Mall del Norte är en av de största shoppingcentren i Texas med över 160 butiker,restauranger och underhållningsalternativ. Här finns också biografer och en lekplats för barn.

15 km - 20 minuter

Museo de Arte Contemporáneo de Nuevo León

Museo de Arte Contemporáneo de Nuevo León är ett konstmuseum som hyser en imponerande samling av modern och samtida konst. Det finns också utställningar och evenemang som hålls under hela året.

5 km - 10 minuter

Parque Viveros

Parque Viveros är en vacker park med grönska och en sjö. Det finns många vandringsleder och aktiviteter att göra för hela familjen. Perfekt för en picknick eller en promenad.

4 km - 10 minuter

Republic of the Rio Grande Museum

Republic of the Rio Grande Museum är en historisk byggnad som tidigare var en republikansk regeringsbyggnad och nu är ett museum som visar upp regionens historia och kultur.

3 km - 10 minuter

San Agustin Catholic Cathedral

San Agustin Catholic Cathedral är en vacker kyrka i kolonialstil som är ett av de mest kända landmärkena i Laredo. Kyrkan har en rik historia och är en populär plats för pilgrimsfärder och andliga reträtter.

Om Nuevo Laredo Flygplats

IATA: NLD
Närmsta stad: Nuevo Laredo
Adress: Carr. A Piedras Negras Km. 7.5, Nuevo Laredo, 88020

Att köra bil i Mexiko

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Nuevo Laredo Flygplats

Autos Jojo

Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Autos Jojo

Laredo Tours


Betyg: 5 (av 2 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Laredo Tours

Sixt


Betyg: 4.4 (av 43 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Sixt

Transportes Lozano Muñiz


Betyg: 4.5 (av 13 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Transportes Lozano Muñiz
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Nuevo Laredo Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *