Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Palenque Chiapas – Airport

Sevärdheter i närheten av Palenque Chiapas - Airport värda att besöka med bil


133 km - 2h 30min

Agua Azul vattenfall

Agua Azul vattenfall är en grupp av vattenfall och strömmar som ligger i mitten av djungeln. Vattnet är kristallklart och turkosblått och omgivningen är omgiven av grönska. Det är en perfekt plats för att bada och koppla av i naturen.

80 km - 2 timmar

Agua Azul Waterfalls

Agua Azul är en serie av vackra vattenfall och naturliga pooler längs floden Shumulja i Chiapas. Det är en perfekt plats för att koppla av och njuta av naturen.

120 km - 2 timmar

Bonampak

Bonampak är en annan viktig mayaruin som är känd för sina välbevarade målningar. Besökare kan utforska de imponerande byggnaderna och beundra de färgglada målningarna som skildrar scener från mayakulturen. Platsen ligger i en avlägsen del av djungeln och är omgiven av vacker natur.

138 km - 3h

Bonampak arkeologiska plats

Bonampak är en annan antik mayastad som är känd för sina välbevarade fresker. Det är en mindre känd plats än Palenque,men det är väl värt ett besök för att se de fantastiska målningarna som visar scener från mayalivet.

130 km - 3 timmar

Bonampak Ruins

Bonampak är en annan antik maya-ruin som är känd för sina välbevarade fresker. Det är en mindre besökt plats,men väl värt resan för att se dessa unika konstverk.

9 km - 20 minuter

Mayaruiner i Palenque

Palenque är en av de viktigaste städerna i mayakulturen och dess ruiner är en av de mest välbevarade platserna i Mexiko. Besökare kan utforska de imponerande byggnaderna,inklusive templet för solen och templet för korpen,som är kända för sina detaljerade reliefskulpturer.

33 km - 1h 15min

Misol-Ha vattenfall

Misol-Ha vattenfall är en 30 meter hög vattenfall som faller ner i en naturlig pool. Det är omgivet av djungel och det finns en stig som leder bakom vattenfallet. Det är en populär plats för simning och picknick.

20 km - 1 timme

Misol-Ha Waterfall

Misol-Ha är en annan populär vattenfall i Chiapas. Det är en hög fall som kraschar ner i en naturlig pool nedanför. Det finns också en stig bakom vattenfallet som leder till en grotta.

8 km - 20min

Palenque arkeologiska plats

Palenque är en antik mayastad som är känd för sina välbevarade tempel och pyramider. Det är ett UNESCO-världsarv och anses vara en av de viktigaste arkeologiska platserna i Mexiko. Det är en fascinerande plats att utforska och lära sig om mayakulturen.

7 km - 20 minuter

Ruins of Palenque

De antika ruinerna av Palenque är en av de mest imponerande sevärdheterna i Mexiko. Här kan du utforska de välbevarade pyramiderna,tempel och gravar från den forntida mayakulturen.

120 km - 2,5 timmar

Yaxchilán

Yaxchilán är en annan viktig mayaruin som ligger vid floden Usumacinta. Besökare kan utforska de imponerande byggnaderna,inklusive templet för solen och templet för korpen,som är kända för sina detaljerade reliefskulpturer. Det är också möjligt att ta en båttur på floden för att nå platsen.

152 km - 3h 30min

Yaxchilán arkeologiska plats

Yaxchilán är en annan antik mayastad som ligger vid floden Usumacinta. Det är en avlägsen plats som bara kan nås med båt,men det är väl värt besväret. Det är känt för sina välbevarade byggnader och skulpturer.

180 km - 4 timmar

Yaxchilan Ruins

Yaxchilan är en annan antik maya-ruin som ligger vid floden Usumacinta. Det är en avlägsen plats som bara kan nås med båt,men det är en spännande upplevelse att besöka denna avlägsna plats och se ruinerna.

Om Palenque Chiapas - Airport

IATA: PQM
Närmsta stad: Palenque Chiapas
Adress: Carretera Palenque-pakal, Km 24.5 Col. Primavera, Palenque Chiapas, 29960

Att köra bil i Mexiko

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Palenque Chiapas - Airport

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Palenque Chiapas – Airport?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *