Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Minatitlan Flygplats

Sevärdheter i närheten av Minatitlan Flygplats värda att besöka med bil


140 km - 2 h

Catemaco

Catemaco är känt för sin mystiska sjö,Laguna de Catemaco,där det sägs att det finns övernaturliga krafter. Här kan man också besöka flera vattenfall och utforska den omgivande djungeln. Missa inte att besöka El Salto de Eyipantla,en imponerande vattenfall.

140 km - 2 timmar

Catemaco sjön

Catemaco sjön är en stor sjö som är känd för sin vackra natur och rika djurliv. Här kan du hyra en båt och utforska sjön,eller ta en promenad längs stranden och njuta av utsikten. Det finns också flera restauranger och hotell i området.

14 km - 20 minuter

Coatzacoalcos

Coatzacoalcos är en hamnstad vid Mexikanska golfen med en vacker strandpromenad. Här kan du besöka katedralen San José,som är en imponerande byggnad med en vacker interiör. I staden finns också flera parker och shoppingområden att utforska.

220 km - 2 timmar och 30 minuter

El Tajín

El Tajín är en antik stad som en gång var hem för Totonac-folket. Här kan du se flera ruiner,inklusive Pyramid of the Niches och Ball Court. Guidade turer finns tillgängliga för att lära sig mer om stadens historia och kultur.

25 km - 30 minuter

Museo de Arqueología Olmeca

Museo de Arqueología Olmeca är ett museum som är dedikerat till olmekkulturen som en gång existerade i området. Här kan du se en samling av artefakter,inklusive keramik,skulpturer och smycken. Guidade turer finns tillgängliga.

160 km - 2 timmar

Parque Nacional de los Tuxtlas

Parque Nacional de los Tuxtlas är en nationalpark som är känd för sin biologiska mångfald. Här kan du utforska djungeln och se många olika arter av fåglar,djur och växter. Parken har också flera vandringsleder och vattenfall att besöka.

110 km - 1 h 30 min

San Andrés Tuxtla

San Andrés Tuxtla är känt för sin kaffeodling och här kan man besöka flera kaffeplantager och lära sig om kaffeproduktion. Besök också Parque Central och Catedral de San Andrés,två populära platser i staden.

120 km - 1 timme och 30 minuter

San Juan de Ulua

San Juan de Ulua är en fästning som ligger på en ö utanför hamnstaden Veracruz. Fästningen har en lång och intressant historia och har bland annat använts som fängelse och som militärbas. Idag är det en populär turistattraktion med guidade turer och museum.

72 km - 1 timme och 10 minuter

Tlacotalpan

Tlacotalpan är en charmig liten stad som är känd för sin arkitektur och kultur. Här kan du besöka flera historiska byggnader,som kyrkan San Cristobal och den gamla teatern. Det finns också många restauranger och butiker att utforska.

100 km - 1 h 30 min

Tonalá

Tonalá är känt för sin keramik och här finns flera butiker och marknader där man kan köpa lokalt tillverkade produkter. Besök också Parque Central,där man kan se flera monument och fontäner.

120 km - 1 timme och 20 minuter

Veracruz

Veracruz är en historisk hamnstad vid Mexikanska golfen. Här kan du besöka flera museer,inklusive Museo de la Ciudad och Museo Naval. Staden har också en vacker strandpromenad och flera restauranger som serverar lokala specialiteter.

Om Minatitlan Flygplats

IATA: MTT
Närmsta stad: Minatitlan
Adress: Carretera Antigua A Minatitlan Km 21.5 Col Canticas De Cosoleacaque, Minatitlan, 96340

Att köra bil i Mexiko

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Minatitlan Flygplats

Fox Rent A Car Minatitlan Airport

Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Fox Rent A Car Minatitlan Airport

Hertz


Betyg: 2.3 (av 3 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Hertz

Renta de Autos en Minatitlan


Betyg: 3.9 (av 42 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Renta de Autos en Minatitlan
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Minatitlan Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *