Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Gällivare Flygplats

Det finns möjlighet att hyra bil på Gällivare Flygplats genom flera biluthyrningsfirmor som har kontor på plats. Genom att boka en hyrbil i förväg kan du vara säker på att du får ett bra pris och att du får just den modell du önskar. En hyrbil ger dig friheten att utforska Lappland på egen hand och uppleva allt som denna unika region har att erbjuda.

Sevärdheter i närheten av Gällivare Flygplats värda att besöka med bil


100 km - 1h 15min

Abisko nationalpark

Abisko nationalpark är en av Sveriges mest populära nationalparker och är känd för sin fantastiska natur och skidåkning. Här finns också Aurora Sky Station där du kan uppleva norrskenet på nära håll.

20 km - 25min

Jukkasjärvi ishotell

Jukkasjärvi ishotell är ett av Sveriges mest unika hotell. Varje år byggs hotellet upp av snö och is och erbjuder en unik upplevelse för besökare. Här kan du njuta av iskonstverk, isrum och en drink i den isiga baren.

20 km - 30min

Kiruna gruva

Kiruna gruva är en av världens största underjordsgruvor för järnmalm och är en viktig del av Kirunas historia och ekonomi. Här kan du ta en guidad tur och lära dig mer om gruvdriftens betydelse för regionen.

166 km - 2h 15min

Laponia

Laponia är ett UNESCO världsarv och ett av de största skyddade naturområdena i Europa. Här finns vildmark, fjäll, sjöar och glaciärer som sträcker sig över fyra nationella parker. Området är också rikt på samisk kultur och traditioner.

126 km - 1h 45min

Muddus nationalpark

Muddus nationalpark är en av de största nationalparkerna i Sverige och är känd för sina stora skogar, vattenfall och vandringsleder. Här kan du uppleva den vackra naturen och se vilda djur som älg och björn. Parken är också rik på kulturhistoria och har flera samiska kulturspår att utforska.

Om Gällivare Flygplats

IATA: GEV
Närmsta stad: Gällivare
Adress: Lapland Airport, Gällivare, 98228

Gällivare Flygplats ligger i norra Sverige och är en viktig knutpunkt för resande till och från Lappland. Flygplatsen har ett fåtal avgångar per dag men är en viktig länk för lokalbefolkningen och turister som vill uppleva norra Sveriges unika natur. På flygplatsen finns en restaurang och en souvenirbutik.

Att köra bil i Sverige

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Gällivare Flygplats

Hertz Biluthyrning - Lapland Flygplats


Betyg: 3 (av 1 omdömen)

Telefonnummer till Hertz Biluthyrning - Lapland Flygplats: (+47) 0970-125 50
Besök Hertz Biluthyrning - Lapland Flygplats webbplats
Måndag: 08:00-17:00
Tisdag: 08:00-17:00
Onsdag: 08:00-17:00
Torsdag: 08:00-17:00
Fredag: 08:00-17:00
Lördag: 10:00-15:00
Söndag: 12:00-15:00
Urban lämnade ett omdöme om (2012-10-23)

Omdöme: 3 av 5.
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Gällivare Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *