Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Esquel Flygplats

Det finns flera biluthyrningsfirmor på Esquel Flygplats som erbjuder ett brett utbud av fordon för att passa alla behov och budgetar. Det är rekommenderat att boka din hyrbil i förväg för att säkerställa tillgänglighet och de bästa priserna. Att hyra en bil är det bästa sättet att utforska de vackra omgivningarna och se allt som Patagonien har att erbjuda.

Sevärdheter i närheten av Esquel Flygplats värda att besöka med bil


160 km - 2 timmar och 30 minuter

El Bolsón

El Bolsón är en pittoresk stad som ligger omgiven av berg och skogar. Staden är känd för sin hantverksmarknad och ekologiska produkter. Det är också en idealisk plats för vandring, cykling och andra utomhusaktiviteter.

160 km - 2 timmar och 30 minuter

Futaleufú River

Futaleufú River är en av de mest populära platserna i Argentina för forsränning. Floden har några av de mest utmanande strömmarna i världen, vilket gör det till en spännande upplevelse för äventyrslystna resenärer. Det finns också möjlighet att fiska i floden.

15 km - 20 minuter

La Hoya Ski Resort

La Hoya Ski Resort är ett populärt resmål för skidåkare och snowboardåkare. Resorten har en mängd olika backar för alla nivåer, från nybörjare till avancerade. Det är också en vacker plats att besöka under sommaren, med många vandringsleder och fantastisk utsikt.

70 km - 1 timme och 15 minuter

Los Alerces National Park

Los Alerces National Park är en av de vackraste nationalparkerna i Argentina. Parken har ett stort antal sjöar, floder och skogar, som är hem för många arter av djur och växter. Det är en idealisk plats för vandring, fiske, camping och andra utomhusaktiviteter.

90 km - 1 timme och 30 minuter

Nant y Fall Waterfall

Nant y Fall Waterfall är en av de mest imponerande vattenfallen i Argentina. Det är omgivet av vacker natur och det är en populär plats för vandring och picknick. Besökare kan också bada i poolen vid foten av vattenfallet.

Om Esquel Flygplats

IATA: EQS
Närmsta stad: Esquel
Adress: Esquel Airport, Esquel, 9200

Esquel Flygplats ligger i den argentinska regionen Patagonien och är en populär destination för turister som vill uppleva naturen och äventyren i området. Flygplatsen har begränsade faciliteter men är väl ansluten till staden Esquel och andra närliggande destinationer.

Att köra bil i Argentina

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Esquel Flygplats

Avis


Betyg: 3 (av 1 omdömen)
Mer info kommer inom kort
Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Avis
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Esquel Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *