Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Paraná Flygplats

Det finns flera biluthyrningsfirmor som har kontor på Paraná Flygplats, inklusive internationella företag som Avis och Hertz. Genom att boka en hyrbil i förväg kan du vara säker på att du får ett bra pris och att du får just den modell du önskar. Att hyra en bil är det bästa sättet att utforska regionen och se allt den har att erbjuda.

Sevärdheter i närheten av Paraná Flygplats värda att besöka med bil


300 km - 3 timmar

Ciudad de Santa Fe

Santa Fe är huvudstaden i provinsen med samma namn och erbjuder många historiska och kulturella sevärdheter. Här kan du besöka katedralen, ta en promenad längs floden Paraná eller besöka något av stadens många museer. Santa Fe är också känt för sin rika gastronomi och många restauranger som serverar lokala specialiteter.

70 km - 1 timme 15 minuter

Parque Nacional Pre-Delta

Parque Nacional Pre-Delta är en naturskön plats där du kan uppleva den vackra naturen i Argentina. Här kan du vandra, paddla kajak eller bara njuta av den naturliga skönheten i området. Parken är hem för ett stort antal djur- och växtarter, inklusive Capybara, Racoons och många olika fågelarter.

100 km - 1 timme 30 minuter

Puerto de Frutos

Puerto de Frutos är en populär marknad där du kan köpa hantverk, souvenirer och lokala produkter. Här hittar du också många restauranger och barer där du kan smaka på lokala rätter och drycker. Området är också känt för sin vackra natur och många båtturer längs floden Paraná.

150 km - 2 timmar

Termas de Federación

Termas de Federación är en av de mest populära termiska källorna i Argentina. Här kan du koppla av i varma källor, njuta av spa-behandlingar och ta en simtur i poolen. Området är också känt för sin vackra natur och många vandringsleder.

Om Paraná Flygplats

IATA: PRA
Närmsta stad: Parana
Adress: Av Salvador Caputo 3555, Parana, 3106

Paraná Flygplats ligger i östra Argentina och serverar främst inrikesflygningar. Flygplatsen har begränsade faciliteter men erbjuder enkel tillgång till områdets sevärdheter.

Att köra bil i Argentina

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Paraná Flygplats

Avis Car Rental - Parana Airport


Betyg: 3.8 (av 5 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Avis Car Rental - Parana Airport

Budget

Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Budget
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Paraná Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *