Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Santa Rosa Flygplats

Det finns flera biluthyrningsfirmor på Santa Rosa Flygplats, inklusive internationella kedjor som Avis och Hertz. Genom att boka din hyrbil i förväg kan du vara säker på att du får en bil som passar dina behov och att du får ett bra pris. Att hyra en bil är ett bra sätt att utforska La Pampa-provinsen och dess omgivningar.

Sevärdheter i närheten av Santa Rosa Flygplats värda att besöka med bil


60 km - 1 timme

Bodega La Rural

Bodega La Rural är en av de äldsta och mest prestigefyllda vinproducenterna i Argentina. Besökare kan ta en guidad tur i vingårdarna och bodegan, prova olika viner och lära sig mer om vinframställning. En unik upplevelse för alla vinälskare.

20 km - 30 minuter

Museo Provincial de Artes

Museo Provincial de Artes är ett konstmuseum som visar upp verk av lokala konstnärer. Besökare kan uppleva en mängd olika konstverk, från traditionell argentinsk konst till moderna verk. Det är en perfekt plats för konstälskare att besöka och uppleva den lokala kulturen.

40 km - 45 minuter

Parque Luro

Parque Luro är en vacker naturpark som är hem till många olika djurarter och växtliv. Besökare kan vandra på de många vandringslederna, se på de vilda djuren och få en känsla av naturens skönhet. Det är en perfekt plats för en avkopplande dag i naturen.

15 km - 30 minuter

Termas de Santa Rosa

Termas de Santa Rosa är ett av de mest kända varma källorna i regionen. Besökare kan ta ett uppfriskande bad i de varma källorna och njuta av den avkopplande atmosfären. Det finns också spa-behandlingar tillgängliga för dem som vill unna sig lite extra.

Om Santa Rosa Flygplats

IATA: RSA
Närmsta stad: Santa Rosa
Adress:

Santa Rosa Flygplats ligger i La Pampa-provinsen i Argentina och tar emot både nationella och internationella flygningar. Det är en liten flygplats med begränsade bekvämligheter, men det är en bra utgångspunkt för att utforska området.

Att köra bil i Argentina

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Santa Rosa Flygplats

La Solución SRL Alquiler de Autos


Betyg: 5 (av 12 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för La Solución SRL Alquiler de Autos
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Santa Rosa Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *