Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil La Rioja Flygplats

Det finns flera biluthyrningsfirmor på La Rioja Flygplats, inklusive internationella och lokala företag. Att hyra en bil är det bästa sättet att utforska regionen och se allt som La Rioja har att erbjuda. Genom att boka din hyrbil i förväg kan du spara tid och pengar och vara säker på att du får en bil som passar dina behov.

Sevärdheter i närheten av La Rioja Flygplats värda att besöka med bil


7 km - 15 minuter

Catedral de La Rioja

Catedral de La Rioja är en vacker katedral som ligger mitt i stadens centrum. Katedralen är känd för sin imponerande arkitektur och sin historia som går tillbaka till 1700-talet. Inuti katedralen finns också många vackra konstverk och religiösa föremål.

10 km - 20 minuter

Museo Folklórico

Museo Folklórico är ett museum som är dedikerat till att bevara och främja kulturen i La Rioja-regionen. Här hittar du en mängd olika utställningar som visar regionens historia, konst och kultur. Museet är också känt för sin samling av traditionella kläder och hantverk.

350 km - 4 timmar och 30 minuter

Parque Nacional Ischigualasto

Parque Nacional Ischigualasto, även kallad Valle de la Luna, är en av Argentinas mest spektakulära naturliga sevärdheter. Här hittar du en mängd olika geologiska formationer som har bildats under miljontals år. Parken är också hem för en mängd olika djurarter, inklusive puma och guanaco.

290 km - 3 timmar och 40 minuter

Parque Nacional Talampaya

Parque Nacional Talampaya är en av Argentinas mest imponerande naturupplevelser. Här hittar du dramatiska klippformationer, raviner och flodlandskap som bildats under miljontals år. Parken är också hem för en mängd olika djurarter, inklusive puma och guanaco.

35 km - 40 minuter

Viñedos de la Costa

Viñedos de la Costa är en vacker vingård som ligger precis vid havet. Här kan du smaka på några av de bästa vinerna i regionen, samtidigt som du njuter av den fantastiska utsikten över havet. Det är också möjligt att ta en guidad tur i vingården och lära sig mer om vinproduktionen.

Om La Rioja Flygplats

IATA: IRJ
Närmsta stad: La Rioja
Adress: Aeropuerto De La Rioja, La Rioja, La Rioja

La Rioja Flygplats ligger i nordvästra Argentina och är en liten flygplats med begränsade resurser. Flygplatsen har endast en terminal och det finns få bekvämligheter. Det finns dock några restauranger och butiker som säljer lokala produkter. Flygplatsen ligger cirka 8 km från stadskärnan.

Att köra bil i Argentina

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av La Rioja Flygplats

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil La Rioja Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *