Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Viedma Flygplats

Det finns flera biluthyrningsföretag som erbjuder sina tjänster på Viedma Flygplats. Du kan enkelt hyra en bil direkt på flygplatsen och utforska området på egen hand. Genom att boka i förväg kan du få bättre priser och se till att du får en bil som passar dina behov. Tänk på att vissa biluthyrningsfirmor kräver en deposition eller en kreditkortsinnehavare som betalningsgaranti.

Sevärdheter i närheten av Viedma Flygplats värda att besöka med bil


130 km - 1 timme 30 minuter

Bahía Creek

Bahía Creek är en isolerad strand med kristallklart vatten och vita sanddyner. Det är en perfekt plats för avkoppling och att njuta av naturen.

24 km - 20 minuter

Carmen de Patagones

Carmen de Patagones är en historisk stad med en vacker kolonial arkitektur. Besökare kan promenera längs floden Rio Negro och besöka stadens museum och kyrkor.

70 km - 1 timme

Cerro de la Cruz

Cerro de la Cruz är en höjd med en fantastisk utsikt över Viedma och Rio Negro. Besökare kan ta en kort vandring upp till toppen och njuta av utsikten över landskapet.

30 km - 30 minuter

El Cóndor Beach

El Cóndor Beach är en populär stranddestination med en vacker kustlinje och kristallklart vatten. Det är också en populär plats för vindsurfing och andra vattensporter.

150 km - 1 timme 45 minuter

Punta Bermeja Sea Lion Reserve

Punta Bermeja Sea Lion Reserve är en naturskön plats där besökare kan se en stor population av sjölejon som bor på klipporna. Det är en unik upplevelse att se dessa magnifika djur i sin naturliga miljö.

Om Viedma Flygplats

IATA: VDM
Närmsta stad: Viedma
Adress: Viedma Domestic Apo, Viedma, 8500

Viedma Flygplats ligger i Rio Negro-provinsen i Argentina och är en av de mindre flygplatserna i landet. Det finns endast en restaurang och några butiker på flygplatsen. Flygplatsen har dagliga flygningar till Buenos Aires och andra städer i regionen.

Att köra bil i Argentina

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Viedma Flygplats

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Viedma Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *