Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Termas Del Rio Hondo Flygplats

Sevärdheter i närheten av Termas Del Rio Hondo Flygplats värda att besöka med bil


20 km - 25 min

Casa de Gobierno

Casa de Gobierno är en historisk byggnad som fungerar som regeringsbyggnad i provinsen Santiago del Estero. Byggnaden är känd för sin koloniala arkitektur och vackra trädgårdar. Besökare kan ta en guidad tur genom byggnaden och lära sig mer om dess historia och betydelse för regionen.

25 km - 30 min

Cerro del Muerto

Cerro del Muerto är en bergstopp som är känd för sin fantastiska utsikt över Termas de Rio Hondo och omgivande områden. Besökare kan ta en vandring upp till toppen för att njuta av utsikten och ta vackra bilder. Det är också en populär plats för paragliding och andra utomhusaktiviteter.

16 km - 20 min

Dique Frontal

Dique Frontal är en stor damm som är populär för fiske och vattensporter. Här kan besökare njuta av en dag på vattnet, eller ta en picknick på en av de många grillplatserna som finns runt sjön. Det finns också möjlighet att hyra båtar och kajaker för att utforska sjön.

20 km - 25 min

Museo Regional de la Ciudad

Museo Regional de la Ciudad är ett museum som visar stadens historia och kultur. Här finns en samling av historiska föremål och artefakter som ger besökare en inblick i stadens rika kultur och historia. Museet är också känt för sin vackra arkitektur och trädgårdar.

11 km - 15 min

Termas de Rio Hondo

Termas de Rio Hondo är en populär destination för dem som söker avkoppling och terapeutiska bad. Detta är en av de mest kända termiska baden i Argentina och är känt för sina terapeutiska egenskaper på grund av dess höga mineralhaltiga vatten. Här finns också ett antal spa och hotell för besökare att bo på.

Om Termas Del Rio Hondo Flygplats

IATA: RHD
Närmsta stad: Termas De Rio Hondo
Adress: Costanera S/n Termas R Hondo, Termas De Rio Hondo, 0000

Att köra bil i Argentina

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Termas Del Rio Hondo Flygplats

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Termas Del Rio Hondo Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *