Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Helsingfors Flygplats

Det finns totalt 6 biluthyrningsföretag på flygplatsen. Uthyrningsdisken ligger i hallen mellan terminalerna. Företagen som du kan hyra av är Avis, Budget, Europcar, Hertz, Alamo, Thrifty och Sixt. Helsingfors flygplats heter Vandaa och är belägen cirka 20 km norr om Helsingfors centrum. Flygplatsen är döpt efter den närliggande staden, Vandaa, som ligger endast 5 km från den. Du kan även boka din bil i förväg och endast hämta nycklarna när du landar. Har du inte haft den möjligheten kan du hyra en bil direkt från disken då du även får chansen att jämföra de tillgängliga priserna. Att hyra in en bil på Helsingfors flygplats är smidigt då du kan direkt ta dig till Finlands huvudstad eller bege dig till ditt nästa resmål.

Här hittar du hyrbilsföretagen på Helsingfors flygplats

Helsingfors flygplats består av två stycken terminaler – T1 och T2. Båda har öppet dygnet runt. Finnair flyger från T2 medan SAS flyger från T1. Var du landar beror helt och hållet på flygbolaget du flyger med. Flygplatsen är praktiskt uppbyggd. De två terminalerna ligger i samma byggnad då de anslutits med en korridor. Det är inte mer än 300 meter mellan T1 och T2. Receptionen för hyrbilarna är placerad i hallen mellan terminalerna.

Hämta och lämna hyrbilen

Oavsett vilket biluthyrningsföretag du väljer att använda dig av så kan du hämta din bil från flygplatsen. Bilarna finns parkerade utanför terminalerna med direkt anslutning till flygplatsen. En noggrann hänvisning kan du även få från receptionen på flygplatsen

Sevärdheter i närheten av Helsingfors Flygplats värda att besöka med bil


100 km - 1 tim 15 min

Fiskars by

Fiskars by är en historisk bruksort som nu är ett populärt turistmål. Här kan man besöka konstgallerier, butiker och restauranger. Det finns också möjlighet att besöka Fiskars museum och lära sig mer om byns historia och kultur.

35 km - 40 min

Nuuksio nationalpark

Nuuksio nationalpark är en vacker skogspark med sjöar och vandringsleder. Här kan man uppleva Finlands natur på nära håll och se vilda djur som älg och rådjur. Det finns också möjlighet att paddla kanot eller hyra en mountainbike för att utforska området.

50 km - 40 min

Porvoo Gamla stan

Porvoo Gamla stan är en av Finlands mest välbevarade medeltida städer. Här kan man promenera genom de smala gränderna och beundra de färgglada trähusen längs ån. Det finns också många butiker och restauranger i området.

20 km - 20 min

Serena vattenpark

Serena vattenpark är en av de största vattenparkerna i Norden och är en populär destination för både barn och vuxna. Här finns vattenrutschbanor, pooler och bastu. Det finns också en skidbacke och snowboardpark på vintern.

30 km - 30 min

Sipoonkorpi nationalpark

Sipoonkorpi nationalpark är en annan vacker skogspark som är väl värd ett besök. Här finns också vandringsleder och sjöar att utforska. Det är också ett populärt område för svamp- och bärplockning under hösten.

Om Helsingfors Flygplats

IATA: HEL
Närmsta stad: Vantaa
Adress: Helsinki International Airport Terminal 2, Arrivals Hall, Vantaa, 01530

Helsingfors flygplats är den största i Finland . Den byggdes år 1952 och orsaken till att man faktiskt beslöt sig för att bygga den var årets sommar-OS. Flygplatsen har två terminaler med en gateway dem emellan där du hittar ett rikt utbud av caféer, restauranger, barer och butiker. På Vandaa flygplats kan du även hitta ett apotek, konferenscenter och turistinformation. Likt de flesta andra europeiska flygplatser kan du även utnyttja trådlöst internet. För barnen finns det speciella tillbyggda lekplatser. Du hittar även två hotell på flygplatsen – Scandic Gateway Hotel och Hilton Helsingfors-Vantaa Airport Hotel.

Att köra bil i Finland

Tänk på detta när du ska köra bil i Finland

  • Det finns mycket vilt i Finland, så det är extra viktigt att vara försiktig och hålla hastighetsgränserna på vägar i närhet till skog.
  • Det är obligatoriskt att använda säkerhetsbälte både fram och bak i bilen.
  • Det är förbjudet att använda mobiltelefon under körning, det är däremot okej att använda handsfree.
  • Alkoholgränsen är på 0,5 promille (0,2 i Sverige), men det är så klart bäst att undvika alkohol helt om man ska köra bil.
  • I Finland är det vanligt med hastighetskameror och poliskontroller, så se till att följa trafikreglerna.
  • I vissa områden finns det renar som kan korsa vägarna, så var uppmärksam och håll en låg hastighet.

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Helsingfors Flygplats

addCar Helsinki-Vantaa, Finland


Betyg: 3.6 (av 39 omdömen)

Telefonnummer till addCar Helsinki-Vantaa, Finland: (+47) 044 0154555
Besök addCar Helsinki-Vantaa, Finland webbplats
Måndag: 09:00-17:00
Tisdag: 09:00-17:00
Onsdag: 09:00-17:00
Torsdag: 09:00-17:00
Fredag: 09:00-17:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt
2313745 skrev ett omdöme om addCar Helsinki-Vantaa, Finland (2022-10-07)
BLUFF BLUFF BLUFF BLUFF BLUFF BLUFF BLUFF BLUFF BLUFF BLUFF BLUFF BLUFF BEFÖR BEFRUGER.

**** Deras 5-stjärniga recensioner är också FAKE! Om du tittar är recensionerna kvar från nya konton som bara har en recension! Bedragare!

Det överlägset värsta företaget de använder ett skalföretag för att få en onlinebokning. Du bokar för en viss tid. Det tar minst 1 timme att få dina väskor, tunnelbanelänk bara för att komma till deras shuttle. Bussen tar evigheter att komma. Jag väntade i 30 minuter och bestämde mig för att gå eftersom det var 15 minuter bort. När jag kom dit försökte de säga att min bokning avbröts eftersom jag var en "no show" eftersom jag var över en timme försenad. De försökte sedan sätta mig i en SUV för det tredubbla priset jag ursprungligen reserverade.

De svarar inte heller på sin telefon alls. Galen.

Håll dig borta till varje pris. BLUFF BLUFF BLUFF
Omdöme: 1 av 5.
Jehan skrev ett omdöme om addCar Helsinki-Vantaa, Finland (2022-08-27)
Kontoret stänger 16.20 på fredag. När jag ringer svarar berusade människor mig. Saknar plattformen för att stänga bagageutrymmet sedan de första dagarna jag hämtade bilen. Automatisk när du hyr en växellåda bil. Kontoret är stängt när det är öppet. De ber mig 500? i insättning eftersom han säger att min bank inte ger auktorisation ännu). Jag hoppas att mina insättningar kommer tillbaka snabbt eller så söker jag en advokat och gör en anmälan till polisen.
Jag såg nu den sista kommentaren från andra människor.
Lita på Hertz eller Europcars hyrbilsföretag nästa gång.
Omdöme: 1 av 5.
Ernesto skrev ett omdöme om addCar Helsinki-Vantaa, Finland (2021-09-15)
I allmänhet var en trevlig upplevelse. Och ett rimligt pris
Fördelar
- de är supersnygga vid skrivbordet,
- de svarar på alla frågor du har
- Bilen var COVID-sanering, mycket ren.
- de känner igen alla tidigare småskador innan de levererar bilen
? de är supersnabba att lösa eventuella problem eller tvivel om hyrbilen.

Nackdelar
- även om tiden för assistans per telefon är 6 - 21 på sidan, börjar de faktiskt svara på telefonsamtal och mail efter kl.
- bilen har ENORMA PR-ADDCAR-klistermärken runt hela bilen. Det är väldigt väldigt fult och alla vet att du är i uthyrning.
- Om du inte känner till Helsingfors flygplats är det förvirrande att lämna tillbaka bilen eftersom återlämningsprocessen är av dig själv och ingen människa tar emot eller kontrollerar bilen (så om du inte är bekant med flygplatsen som jag föreslår jag att du tar en några minuter att ta sig in)

Sammantaget var det en trevlig upplevelse, jag förlängde uthyrningen med en dag via telefon och det var riktigt enkelt, de är supertrevliga
Jag råkade inte ut för några olyckor eller gjorde några skador på bilen så det var en ganska enkel process.
Jag kommer att använda deras tjänster igen.
Omdöme: 4 av 5.

AviaRent Oy


Betyg: 4.2 (av 6 omdömen)

Telefonnummer till AviaRent Oy: (+47) 040 0590600
Besök AviaRent Oy webbplats
Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för AviaRent Oy
Kari skrev ett omdöme om AviaRent Oy (2018-12-12)
Här är det enkelt att hyra och kundtjänst fungerar. Bilar levereras och hämtas även hos kund
Omdöme: 4 av 5.
Nickson skrev ett omdöme om AviaRent Oy (2020-12-07)
Hade en dålig upplevelse av att kundtjänsten hängde på mig. Vid namn (M...). Det var tyvärr oförskämt.
Omdöme: 1 av 5.
?????? skrev ett omdöme om AviaRent Oy (2020-06-07)
Professionell service, lämpliga priser, som ny utrustning
Omdöme: 5 av 5.

Avis Helsinki-Vantaa lentoasema


Betyg: 4.4 (av 45 omdömen)

Telefonnummer till Avis Helsinki-Vantaa lentoasema: (+47) 010 4362200
Besök Avis Helsinki-Vantaa lentoasema webbplats
Måndag: 08:00-00:00
Tisdag: 08:00-00:00
Onsdag: 08:00-23:00
Torsdag: 08:00-23:00
Fredag: 08:00-21:00
Lördag: 09:00-20:00
Söndag: 09:00-00:00
Mailo skrev ett omdöme om Avis Helsinki-Vantaa lentoasema (2022-11-05)
Jag kan bara tala positivt från killarna som tjänade mig. Snabbt, enkelt och vänligt. Jag bad om tillgång till en bil med automatlåda och jag fick en ny bil med några kilometer. Jag var mycket nöjd med denna upplevelse och rekommenderar.
Omdöme: 5 av 5.
Gerhard skrev ett omdöme om Avis Helsinki-Vantaa lentoasema (2023-01-03)
Bilen var jättefin och ren. Men efter att vi lämnat tillbaka bilen tullades mitt kreditkort med ytterligare ? 168,- utan en antydan eller förståelig anledning.
Fram till nu har jag inte fått någon förklaring från AVIS.
Omdöme: 1 av 5.
P skrev ett omdöme om Avis Helsinki-Vantaa lentoasema (2022-09-24)
Hallå. Jag heter Pablo och jag hyrde en bil från torsdag 8 september till söndag 11 september. Jag kan inte finska eller mycket engelska. Jag var orolig på flygplatsen på grund av de dåliga recensionerna av finska biluthyrningsföretag på Internet. Jag har haft en mycket bra upplevelse. Vid ankomsten till flygplatsen, vid ankomster, hittade jag AVIS-kontoret och Riina besökte mig. Bara bra. Jag är spansk, från en medelhavskultur och jag förväntade mig att hitta ett kallt land och kalla människor, det var min första gång i Finland. Avis överraskade mig. Att hyra har varit väldigt enkelt, med en förbokning online, på flygplatskontoret har de förklarat allt för mig igen och de har gett mig kopior av kontraktet och de har varit väldigt, väldigt snälla och väldigt varma. Sedan har det varit väldigt lätt att återvända. Riina har varit underbart och otroligt snäll och hjälpsam. Det har hjälpt mig mycket och jag har känt mig trygg i ett land som jag inte kände. Jag rekommenderar AVIS, det verkar för mig som ett proffsigt och enkelt företag att hyra och lämna tillbaka bilen, det är det viktiga på en resa. Jag gillade också att träffa finska kvinnor som Riina, tack vare henne verkar Finland vara ett fantastiskt land för mig och jag kommer snart att komma tillbaka och till och med lära mig hennes språk (jag tycker att det är mycket att lära sig svenska också). Tack Finland, du är underbar, jag älskar dig som land. I Medelhavet har du en vän.
Omdöme: 5 av 5.

Budget


Betyg: 3.5 (av 21 omdömen)

Telefonnummer till Budget: (+47) 010 4362255
Besök Budget webbplats
Måndag: 09:00-18:00
Tisdag: 09:00-18:00
Onsdag: 09:00-18:00
Torsdag: 09:00-18:00
Fredag: 09:00-18:00
Lördag: 10:00-18:00
Söndag: 10:00-18:00
Marc skrev ett omdöme om Budget (2022-06-06)
Budget Rent Helsingfors flygplats: vänlig personal, bra priser. Rena bilar. Bilöverlämning utan några kontroller på parkeringen.
Omdöme: 4 av 5.
Ino skrev ett omdöme om Budget (2019-01-02)
Fantastisk upplevelse. Mycket trevliga människor vid skrivbordet vid hämtning och enkel returprocedur. Hyrbilens parkeringsgarage ligger nära terminal 1, lite längre promenad från terminal 2 (du måste gå via terminal 1). Det finns en bensinmack med separat ingång till parkeringshuset, vilket inte är mycket dyrare än bensinmackar på B-lägen.
Omdöme: 5 av 5.
sofia skrev ett omdöme om Budget (2018-12-14)
Värsta upplevelsen av biluthyrning/ Den värsta upplevelsen av hyrbilarna
De har debiterat mig i olika avgifter, nästan tvåhundra euro efter några dagars återlämnande av min bil, av olika anledningar, alla falska, först för en dag till, de är överens om att så inte är fallet och de kommer att lämna tillbaka den till mig tvåa i brist på bensin, detta kontrollerades när det levererades och det var fullt och den tredje kan de inte berätta vad det är men det har en kostnad på 47,82 euro./De tar ut olika avgifter av mig nästan 200 euro a några dagar efter att jag lämnade tillbaka min bil, alla dessa falska. den första för extra dag, detta är de överens om att det inte är rätt och de har återbetalat det, det andra är att depositionen på bensinen inte var full, men de kollade när jag hämtade den, de såg att den var full, och för det tredje vet de inte varför?? men avgiften på mitt konto är 47,82 euro.
Jag rekommenderar inte denna kompendi.
Jag rekommenderar inte det företaget.
Normalt hyr jag bilar och jag har aldrig haft problem med andra företag. Akta sig
Jag brukar hyra bilar och jag har aldrig någonsin haft några problem med andra företag. Var försiktig
Omdöme: 1 av 5.

Car Rental Helsinki


Betyg: 5 (av 1 omdömen)


Besök Car Rental Helsinki webbplats
Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Car Rental Helsinki
SALIM skrev ett omdöme om Car Rental Helsinki (2022-11-23)
Personalen var fantastisk och mycket hjälpsam.
Tack Car Rental Helsinki för din utmärkta service!
Jag kommer att rekommendera dig.
Omdöme: 5 av 5.

Car Rental Helsinki - Airport


Betyg: 5 (av 4 omdömen)


Besök Car Rental Helsinki - Airport webbplats
Måndag: Öppet dygnet runt
Tisdag: Öppet dygnet runt
Onsdag: Öppet dygnet runt
Torsdag: Öppet dygnet runt
Fredag: Öppet dygnet runt
Lördag: Öppet dygnet runt
Söndag: Öppet dygnet runt
Alice skrev ett omdöme om Car Rental Helsinki - Airport (2023-01-09)
Jättebra service! Ägaren är super trevlig att ha att göra med. Bilar är ganska bra. Utmärkt, rekommenderas varmt. Processerna gick bra. Bilen var OK.
Omdöme: 5 av 5.
Christie skrev ett omdöme om Car Rental Helsinki - Airport (2023-01-04)
Biluthyrning centrala Helsingfors på S. Broadway är den bästa i Heksingfors för att hyra en bil!!! Tack alla så mycket!!
Omdöme: 5 av 5.
MAIDA skrev ett omdöme om Car Rental Helsinki - Airport (2023-02-19)
Anständiga priser men vissa bilar är dyra och bra kundservice, totalt sett var det en bra upplevelse.
Omdöme: 5 av 5.

Enterprise Rent-A-Car Helsingfors Vanda


Betyg: 4 (av 10 omdömen)

Telefonnummer till Enterprise Rent-A-Car Helsingfors Vanda: (+47) 010 5252280
Besök Enterprise Rent-A-Car Helsingfors Vanda webbplats
Måndag: 07:00-01:00
Tisdag: 07:00-01:00
Onsdag: 07:00-01:00
Torsdag: 07:00-01:00
Fredag: 07:00-01:00
Lördag: 08:00-20:00
Söndag: 09:00-23:00
tibor skrev ett omdöme om Enterprise Rent-A-Car Helsingfors Vanda (2022-08-17)
Perfekt!
Snabb klarade vi ut allt.
Blev uppdaterat bil till nästa klass. Från Opel astra till BMW 520. Nöjd och belåten!
Omdöme: 5 av 5.
martin skrev ett omdöme om Enterprise Rent-A-Car Helsingfors Vanda (2022-09-17)
Inte särskilt hjälpsamma kollegor vid skrivbordet, fick då en bil som inte var klar. Detta krävde att man sa upp ett nytt kontrakt.

Bilen var fin men lika full som de kommer och en klass under vad som faktiskt var bokat. Betalade för Astra eller liknande och fått en crosslands som är en corsa på styltor.

Ingen där vid återkomst. Släpp nyckel i låda. Det är osannolikt att boka företag igen.
Omdöme: 3 av 5.
Martin skrev ett omdöme om Enterprise Rent-A-Car Helsingfors Vanda (2021-12-24)
Vi bestämde oss tidigt för att förlänga vår hyra av hyrbilen. Tack och lov var detta möjligt även 2021, men utan att köra 100 mil tillbaka till Helsingfors får vi ingen försäkring. Inte ens på en annan station kan man titta på bilen och sedan ge oss försäkringen. En absolut fräckhet och extremt dålig service.
Omdöme: 1 av 5.

Europcar Autovuokraamo Vantaa Volkswagen Center


Betyg: 4.6 (av 14 omdömen)

Telefonnummer till Europcar Autovuokraamo Vantaa Volkswagen Center: (+47) 040 3062815
Besök Europcar Autovuokraamo Vantaa Volkswagen Center webbplats
Måndag: 07:30-18:00
Tisdag: 07:30-18:00
Onsdag: 07:30-18:00
Torsdag: 07:30-18:00
Fredag: 07:30-18:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt
Mika skrev ett omdöme om Europcar Autovuokraamo Vantaa Volkswagen Center (2023-01-08)
Servicen är utmärkt och allt fungerade som överenskommet.
Omdöme: 5 av 5.
Aleksi skrev ett omdöme om Europcar Autovuokraamo Vantaa Volkswagen Center (2022-08-17)
Kundtjänsten var expert och smidig. Bilarna har alltid varit rena och i gott skick.
Omdöme: 5 av 5.
Markus skrev ett omdöme om Europcar Autovuokraamo Vantaa Volkswagen Center (2022-05-08)
Tjänsten var utmärkt, smidig och expert! Det enda problemet med min bokning var att bilen jag fick var en manual även om jag specifikt bad om en automat... Nåväl, det gör ont... Annars en stark rekommendation!!
Omdöme: 3 av 5.

Europcar biluthyrning på Helsingfors-Vanda


Betyg: 4.2 (av 68 omdömen)

Telefonnummer till Europcar biluthyrning på Helsingfors-Vanda: (+47) 040 3062800
Besök Europcar biluthyrning på Helsingfors-Vanda webbplats
Måndag: 07:00-01:00
Tisdag: 07:00-01:00
Onsdag: 07:00-00:00
Torsdag: 07:00-00:00
Fredag: 07:00-00:00
Lördag: 09:00-23:00
Söndag: 09:00-01:00
Bernhard skrev ett omdöme om Europcar biluthyrning på Helsingfors-Vanda (2022-07-22)
Mycket väl förberedd och organiserad. Vänlig personal! Vi bokade en mellanstor SUV (VW Touran 2.0 AWD eller liknande) och fick en BMW X1 plug-in hybrid x-drive med runt 3k km, vilket är rättvist enligt mig.
Omdöme: 5 av 5.
Jarkko skrev ett omdöme om Europcar biluthyrning på Helsingfors-Vanda (2022-12-14)
Jag försökte göra en bokning online, vilket inte lyckades. Telefontjänsten sa att Chrome inte fungerar. Jag kunde dock inte hitta denna information på någon sida. Och när jag påpekade detta fick jag ett svar i stil med "jag kan inte göra något åt ??det". Edge-webbläsaren rekommenderades; förlåt, men varför i hela friden skulle jag ladda ner en webbläsare som jag aldrig har hört talas om? Jag skulle inte ha fått samma pris via telefon, så jag släppte det. Och jag kommer inte tillbaka, usel och stel service.
Omdöme: 2 av 5.
Jean skrev ett omdöme om Europcar biluthyrning på Helsingfors-Vanda (2023-02-14)
Utmärkt service av Europcar. Plågsam resa mellan terminalen och hyrparkeringen, släpande bagage över snö, is och grus.
Omdöme: 4 av 5.

Europcar biluthyrning Vanda Aviapolis


Betyg: 4.3 (av 76 omdömen)

Telefonnummer till Europcar biluthyrning Vanda Aviapolis: (+47) 040 3062806
Besök Europcar biluthyrning Vanda Aviapolis webbplats
Måndag: 07:00-21:00
Tisdag: 07:00-21:00
Onsdag: 07:00-21:00
Torsdag: 07:00-21:00
Fredag: 07:00-21:00
Lördag: 10:00-18:00
Söndag: 10:00-18:00
Tytti skrev ett omdöme om Europcar biluthyrning Vanda Aviapolis (2022-12-31)
Onlinebokning och sök på söndag morgon.
Allt spelade jättebra.
Omdöme: 5 av 5.
Tiina skrev ett omdöme om Europcar biluthyrning Vanda Aviapolis (2022-03-07)
Jag har hyrt bilen några gånger och allt gick bra. Bilarna var i gott skick och rena. Det har varit lätt att nå via telefon. Det har inte varit något tjafs och köande. Att hitta och lämna tillbaka bilen var väldigt enkelt och flexibelt.
Omdöme: 4 av 5.
Ville skrev ett omdöme om Europcar biluthyrning Vanda Aviapolis (2022-11-17)
Läge en bit utanför huvudområdena nära företagsparker, litet kontor beläget i samma byggnad som huvudkontoret
Omdöme: 3 av 5.

Green Motion


Betyg: 4.5 (av 309 omdömen)

Telefonnummer till Green Motion: (+47) 020 1213510
Besök Green Motion webbplats
Måndag: 07:00-21:00
Tisdag: 07:00-21:00
Onsdag: 07:00-21:00
Torsdag: 07:00-21:00
Fredag: 07:00-21:00
Lördag: 08:00-17:00
Söndag: 08:00-17:00
Bim skrev ett omdöme om Green Motion (2023-02-07)
Mycket nöjd med både bil och service
En kort promenad från ankomsthallen till hyrbilsdisken vid Scandic hotell och sedan några minuter till parkeringshuset där bilarna stod. Snabb och enkel incheckning, inget tjat om extra försäkringar eller utgifter. 400? i deposition på kortet, nycklarna i handen, full bensintank vid hämtning och när man lämnar tillbaka. Bilen i det närmaste ny med bra dubbdäck, inga repor. Vid återlämning bara att parkera på samma ställe och droppa nycklarna i safteboxen. Efter fyra dagar fanns depositionen tillbaka på kortet.
En enda anmärkning - Varken snöborste, eller isskrapa fanns i bilen. Det borde finnas i en hyrbil i Finland på vintern.
Omdöme: 5 av 5.
Raul skrev ett omdöme om Green Motion (2021-09-17)
Bra service bilarna är rena o prydliga. Allt fungerar som dett ska. Lätt att hämta bilarna från ställen. O får alltid en paddling bil som behövs till färden.
Omdöme: 4 av 5.
Lukas skrev ett omdöme om Green Motion (2022-08-15)
Inte direkt på flygplatsen med resten av biluthyrningskontor, men du måste gå som 4 minuter till hotellets lobby. Vi måste också vänta på att medarbetaren kommer och ger oss en nyckel. Sedan går du ytterligare 5 minuter till parkeringen för bilhämtning. Jag fick fullständiga instruktioner så inga problem. Bara den anställde nämnde inte att för att lämna/gå in i parkeringshuset måste du använda porttelefonen och be om portöppning. Bilen var nästan som ny och i mycket bra skick. Avlämningen går otroligt snabbt. Du parkerar bara på deras plats och lämnar nycklarna i en vägglåda. Spärrade pengar på mitt kreditkort upphävdes efter 8 dagar sedan vi lämnade tillbaka bilen.
Omdöme: 5 av 5.

Hertz


Betyg: 4.3 (av 123 omdömen)

Telefonnummer till Hertz: (+47) 020 5552100
Besök Hertz webbplats
Måndag: 07:00-00:00
Tisdag: 07:00-00:00
Onsdag: 07:00-23:00
Torsdag: 07:00-23:00
Fredag: 07:00-23:00
Lördag: 08:30-20:00
Söndag: 08:30-00:00
Mailo skrev ett omdöme om Hertz (2022-12-17)
Tyvärr en riktig besvikelse. Vi bokade en stor bil på grund av vårt bagage. Vi valde Hertz eftersom de är kända som high-end hyrbilar av en viss standard.... Jag förväntade mig något som en ny Vito eller en 4x4... Istället gav de oss en VW Caddy ? besviken som fan bad jag om något anständigt .. men vilken annan bil som helst bad de om 50 euro mer per dag. Vem skulle någonsin vilja köra caddie.... Besviken... det blir ingen nästa gång
Omdöme: 1 av 5.
Ralf skrev ett omdöme om Hertz (2022-08-26)
Värsta upplevelsen. Bilen var inte på handbromsen när jag klev in, men den stod parkerad i en sluttning. När jag växlade till neutralläge för att starta motorn började bilen rulla bakåt. Innan jag visste ordet av hade jag en liten buckla i ryggen. Dumt att jag inte kollade handbromsen, men varför använde inte Hertz handbromsen när han parkerade en bil i en sluttning på midsommar? Hertz sa till mig att det inte är deras ansvar och höll mig ansvarig och debiterade mig 825 Euro för reparationer (bekvämt precis under min egen risk). Kul fakta: det fanns redan en liknande buckla i bilen också bak i samma höjd. Jag kan bara gissa om detta hade en liknande historia, men det är slående att de får dig att betala mycket för skadan, men sedan verkar inte åtgärda skadan.
Omdöme: 1 av 5.
Xenia skrev ett omdöme om Hertz (2022-05-25)
Vi hyrde en bil (VW Passat) genom Hertz i december 2021. Överlämningen fungerade snabbt och enkelt. Vi kunde lämna av bilen på Rovaniemi flygplats utan problem eller dolda avgifter. Även när vi hade ett fall i däcktrycket var kundtjänsten vänlig och hjälpsam. Så här ska vi resa igen!
Omdöme: 5 av 5.

LänsiAuto Vantaa


Betyg: 3.8 (av 556 omdömen)

Telefonnummer till LänsiAuto Vantaa: (+47) 010 5252110
Besök LänsiAuto Vantaa webbplats
Måndag: 10:00-18:00
Tisdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lördag: 10:00-15:00
Söndag: Stängt
Andreas skrev ett omdöme om LänsiAuto Vantaa (2019-12-05)
LänsiAuto Vanda försökte få mig att betala för material (och arbete) som de själva skulle ha reklamerat pga trasig nyligen bytt del hos annan auktoriserad verkstad (vilket de visste om från början).

När jag påpekade detta i samband med uthämtning av bilen försökte de hävda att en sådan reklamation inte kan göras efter utfört arbete trots att det är precis vad som skall göras enligt reservdelsleverantören.

Efter att jag kopplat in en annan auktoriserad verkstad och fortsatt påpeka det orimliga i deras betalningskrav ströks till slut kostnader för detta arbete och material ur min faktura och de fick reklamera den defekta delen själva vilket de skulle ha gjort från början.

Dubbelt oärligt! Tråkigt att man som kund behöver både kunskap och ihärdighet för att inte bli lurad. Mycket besviken. Hoppas detta inte är signifikant för LänsiAuto som kedja.

Andreas Otto
Omdöme: 1 av 5.
Henry skrev ett omdöme om LänsiAuto Vantaa (2017-07-31)
Bra
Omdöme: 4 av 5.
Karl skrev ett omdöme om LänsiAuto Vantaa (2023-02-05)
Trevlig och mycket kompetent personal.
Omdöme: 4 av 5.

Sixt Autovuokraamo | Helsinki-Vantaa Lentoasema


Betyg: 4 (av 149 omdömen)

Telefonnummer till Sixt Autovuokraamo | Helsinki-Vantaa Lentoasema: (+47) 020 1122515
Besök Sixt Autovuokraamo | Helsinki-Vantaa Lentoasema webbplats
Måndag: 07:00-01:00
Tisdag: 07:00-01:00
Onsdag: 07:00-01:00
Torsdag: 07:00-01:00
Fredag: 07:00-01:00
Lördag: 07:00-20:00
Söndag: 07:00-01:00
Phillip skrev ett omdöme om Sixt Autovuokraamo | Helsinki-Vantaa Lentoasema (2022-10-23)
Smidig uthyrning, servicen var bra och snabb. Jag kom sent men platsen hade fortfarande en person där för att få mig bilen. Bilen var som ny och allt gick bra.

Jag kan starkt rekommendera Sixt på Helsingfors flygplats och jag kommer att använda dem igen i framtiden.
Omdöme: 5 av 5.
Nick skrev ett omdöme om Sixt Autovuokraamo | Helsinki-Vantaa Lentoasema (2023-01-31)
Värsta biluthyrningsupplevelse jag någonsin har haft. De försåg inte bara en Mercedes med de sämsta vindrutetorkarna jag någonsin haft på någon bil som gjorde en farlig och eländig körning, utan de tillverkade också en historia om att vi orsakade ett chip i vindrutan och debiterar oss för en ny vindskydd. Jag var mycket medveten om vindrutans status på grund av de dåliga torkarna. Ett spån i glaset i storleken som de hävdade skulle ha låtit som ett smällare när det träffade. Antingen fanns den där när vi fick bilen och vi märkte det på något sätt aldrig, eller så tillverkade de historien och skickade en bild på en annan generisk vindruta med ett stenskott i.
Omdöme: 1 av 5.
John skrev ett omdöme om Sixt Autovuokraamo | Helsinki-Vantaa Lentoasema (2022-11-23)
Att återvända till flygplatsen var ett stort besvär. SIXT destination i GPS tog mig till en soptunna i ett begränsat område. "Rental return" var inte ordentligt märkt och returen till SIXT skedde genom en liten öppning i slutet av en bensinstation. Så länge konstruktionen pågår, informera kunderna vid tidpunkten för uthyrningen hur de ska lämna tillbaka bilen och tillhandahålla en karta eller ritning. Annars bra service..!
Omdöme: 4 av 5.

Sixt Autovuokraamo Vantaa Veho Airport


Betyg: 4.8 (av 5 omdömen)

Telefonnummer till Sixt Autovuokraamo Vantaa Veho Airport: (+47) 020 1122522
Besök Sixt Autovuokraamo Vantaa Veho Airport webbplats
Måndag: 07:00-17:30
Tisdag: 07:00-17:30
Onsdag: 07:00-17:30
Torsdag: 07:00-17:30
Fredag: 07:00-17:30
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt
Janne skrev ett omdöme om Sixt Autovuokraamo Vantaa Veho Airport (2019-07-18)
Bra och snabb service.
Omdöme: 4 av 5.
Jarkko skrev ett omdöme om Sixt Autovuokraamo Vantaa Veho Airport (2021-01-29)
Bra och snabb service
Omdöme: 5 av 5.
Eero skrev ett omdöme om Sixt Autovuokraamo Vantaa Veho Airport (2019-10-08)
Bra service
Omdöme: 5 av 5.

Taksivalo Oy


Betyg: 3.7 (av 7 omdömen)

Telefonnummer till Taksivalo Oy: (+47) 0100 84560
Besök Taksivalo Oy webbplats
Måndag: Öppet dygnet runt
Tisdag: Öppet dygnet runt
Onsdag: Öppet dygnet runt
Torsdag: Öppet dygnet runt
Fredag: Öppet dygnet runt
Lördag: Öppet dygnet runt
Söndag: Öppet dygnet runt
Harri skrev ett omdöme om Taksivalo Oy (2021-07-29)
Inte besvarad
Omdöme: 1 av 5.
Carlo skrev ett omdöme om Taksivalo Oy (2020-02-28)
Bra
Omdöme: 5 av 5.
Renno lämnade ett omdöme om (2022-04-26)

Omdöme: 5 av 5.

Thrifty Car Rental


Betyg: 5 (av 1 omdömen)

Telefonnummer till Thrifty Car Rental: (+47) 020 5552100
Måndag: 07:00-00:00
Tisdag: 07:00-00:00
Onsdag: 07:00-23:00
Torsdag: 07:00-23:00
Fredag: 07:00-23:00
Lördag: 08:30-20:00
Söndag: 08:30-00:00
Etan lämnade ett omdöme om (2022-04-04)

Omdöme: 5 av 5.
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Helsingfors Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *