Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Seinajoki Flygplats

Det finns flera biluthyrningsfirmor på Seinajoki Flygplats, inklusive Avis, Europcar och Hertz. Biluthyrningskontoren ligger i anslutning till terminalen och det är enkelt att hämta och lämna bilen. Det är en bra idé att boka hyrbil i förväg för att säkerställa tillgänglighet och få ett bra pris.

Sevärdheter i närheten av Seinajoki Flygplats värda att besöka med bil


6 km - 10 minuter

Alvar Aalto Center

Alvar Aalto Center är ett kulturellt centrum som hyser flera museer och en konserthall. Detta centrum är ett måste-besök för arkitekturälskare, eftersom det är designat av den berömda finska arkitekten Alvar Aalto.

30 km - 30 minuter

Kuortane Sports Resort

Kuortane Sports Resort är en idealisk plats för sportentusiaster. Här kan man delta i en mängd olika sportaktiviteter, inklusive golf, simning, skidåkning och tennis. Anläggningen har också en spa-avdelning och en restaurang.

12 km - 20 minuter

Lakeuden Risti

Lakeuden Risti är en imponerande kyrka som ligger på en kulle och är en symbol för Seinäjoki. Kyrkan är känd för sin moderna arkitektur och erbjuder en fantastisk utsikt över staden från dess observationstorn.

50 km - 40 minuter

Powerpark

Powerpark är en nöjespark med ett brett utbud av attraktioner för alla åldrar. Här kan man åka berg- och dalbanor, prova på olika vattenaktiviteter och besöka en bil- och leksaksmuseum. Parken har också flera restauranger och ett hotell.

70 km - 50 minuter

Ähtäri Zoo

Ähtäri Zoo är en populär djurpark som ligger i en vacker skogsmiljö. Här kan man se en mängd olika djurarter, inklusive björnar, vargar, älgar och renar. Djurparken har också en lekplats och en restaurang.

Om Seinajoki Flygplats

IATA: SJY
Närmsta stad: Pohjanluoma
Adress: Lentokentäntie 60, Pohjanluoma, 60760

Seinajoki Flygplats är en regional flygplats i Finland som främst trafikeras av Finnair. Flygplatsen ligger cirka 11 km från Seinajoki centrum och är en bra utgångspunkt för att upptäcka regionen. På flygplatsen finns det en restaurang och en souvenirbutik.

Att köra bil i Finland

Tänk på detta när du ska köra bil i Finland

  • Det finns mycket vilt i Finland, så det är extra viktigt att vara försiktig och hålla hastighetsgränserna på vägar i närhet till skog.
  • Det är obligatoriskt att använda säkerhetsbälte både fram och bak i bilen.
  • Det är förbjudet att använda mobiltelefon under körning, det är däremot okej att använda handsfree.
  • Alkoholgränsen är på 0,5 promille (0,2 i Sverige), men det är så klart bäst att undvika alkohol helt om man ska köra bil.
  • I Finland är det vanligt med hastighetskameror och poliskontroller, så se till att följa trafikreglerna.
  • I vissa områden finns det renar som kan korsa vägarna, så var uppmärksam och håll en låg hastighet.

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Seinajoki Flygplats

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Seinajoki Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *