Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Guaymas Internationella Flygplats

Sevärdheter i närheten av Guaymas Internationella Flygplats värda att besöka med bil


90 km - 1 timme

Bahía de Kino

Bahía de Kino är en liten stad på stranden som är känd för sina vackra stränder och avslappnade atmosfär. Här kan du njuta av solen och havet,besöka lokala restauranger och prova färsk fisk och skaldjur. Det är också en populär destination för surfare och andra vattensportentusiaster.

25 km - 30 minuter

Cerro Tetakawi

Cerro Tetakawi är ett berg med en höjd på 560 meter som erbjuder en fantastisk utsikt över San Carlos och havet. Det finns flera vandringsleder som leder upp till toppen,varav den mest populära är cirka 4 km lång. Det är en perfekt plats för en picknick och att ta vackra bilder.

120 km - 1 timme och 30 minuter

Ciudad Obregón

Ciudad Obregón är en större stad som är känd för sin rika kultur och historia. Här kan du besöka flera museer,kyrkor och historiska platser. Det finns också många restauranger och shoppingmöjligheter.

15 km - 20 minuter

El Mirador

El Mirador är en utsiktsplats som erbjuder fantastisk utsikt över Guaymas och havet. Det är en populär plats för både turister och lokalbefolkningen,och det finns flera kiosker där du kan köpa mat och dryck. Det är också en bra plats för att ta vackra foton.

11 km - 15 minuter

Guaymas

Guaymas är en hamnstad med en rik historia och kultur. Här kan du besöka flera historiska platser som kyrkor och museer,samt utforska lokala marknader och butiker. Staden är också känd för sin färgglada karneval som äger rum varje år.

70 km - 1 timme

Isla San Pedro Nolasco

Isla San Pedro Nolasco är en ö utanför kusten av Guaymas. Det är en vacker plats att besöka för en dagstur,med kristallklart vatten och fantastiskt marint liv. Det finns också flera vandringsleder på ön för dem som vill utforska naturen.

220 km - 4 timmar

Isla Tiburón

Isla Tiburón är en av de största öarna i Mexiko och är hem för flera sällsynta djurarter. Ön är också känd för sina arkeologiska fyndplatser och är ett populärt resmål för forskare och äventyrare.

25 km - 30 minuter

Museo de los Yaquis

Museo de los Yaquis är ett museum som ligger i staden Ciudad Obregón,nära Guaymas. Det är en viktig plats för att lära sig om Yaqui-folkets historia och kultur. Museet har en imponerande samling av artefakter och utställningar som visar Yaqui-folkets traditioner och livsstil.

16 km - 20 minuter

San Carlos

San Carlos är en liten stad på stranden med turkost vatten och mjuk sand. Det är en populär destination för sportfiske,dykning och andra vattensporter. Här finns också flera restauranger och barer med utsikt över havet.

Om Guaymas Internationella Flygplats

IATA: GYM
Närmsta stad: Guaymas
Adress: Jose Maria Yanez Intl Apt, Guaymas

Att köra bil i Mexiko

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Guaymas Internationella Flygplats

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Guaymas Internationella Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *