Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Tepic Airport

Sevärdheter i närheten av Tepic Airport värda att besöka med bil


30 km - 45 min

Cerro San Juan

Cerro San Juan är ett berg som ligger nära Tepic och erbjuder en fantastisk utsikt över staden och omgivningarna. Det är en populär plats för vandring och picknick och har också flera grillplatser och lekplatser för barnen. Det är en perfekt plats att tillbringa en eftermiddag med familjen.

107 km - 1 timme 37 minuter

El Cora Canyon

El Cora Canyon är en naturskön plats med höga berg,djupa raviner och vattenfall. Här kan man vandra,klättra eller bara njuta av den fantastiska utsikten. Det finns också flera guidade turer tillgängliga.

97 km - 1 tim 30 min

El Cora Cascades

El Cora Cascades är en vacker vattenfall som ligger i bergen utanför Tepic. Vattenfallet är omgivet av en frodig djungel och är en populär plats för vandring och picknick. Det finns också flera mindre vattenfall och pooler där du kan bada och koppla av.

56 km - 1 timme

El Cora Crocodile Sanctuary

Ett naturskönt område som är hem för ett stort antal krokodiler och andra djurarter. Besökare kan ta en guidad tur och lära sig mer om djurens liv och beteende.

104 km - 1 timme 30 minuter

El Salto Waterfall

En imponerande vattenfall som erbjuder en fantastisk utsikt över området. Besökare kan vandra till toppen av vattenfallet eller ta ett dopp i poolen nedanför.

142 km - 1 timme 50 minuter

Huajicori

Huajicori är en liten stad med en rik kultur och en vacker natur. Här kan man besöka flera historiska byggnader och platser,inklusive kyrkor,torg och museer. Det finns också flera fina vandringsleder och natursköna platser i närheten.

75,2 km - 1 timme 14 minuter

La Laguna de Santa Maria del Oro

En vacker kratersjö omgiven av gröna berg och skogar. Här kan man bada,paddla kajak eller ta en promenad runt sjön. Det finns också flera restauranger och hotell i närheten.

76 km - 1 tim 10 min

La Tovara National Park

La Tovara National Park är en av de mest populära natursköna platserna i regionen. Parken har en stor mangrove skog,flera sjöar och en mängd olika djurarter,inklusive krokodiler,apor och exotiska fåglar. Du kan ta en båttur genom parken och njuta av den fantastiska naturen.

68,2 km - 1 timme 3 minuter

San Blas

San Blas är en charmig liten kuststad med en lång historia och en rik kultur. Här kan man besöka den gamla fästningen,den vackra katedralen och flera andra historiska sevärdheter. Det finns också flera fina stränder i närheten.

8,2 km - 20 minuter

Tepic Cathedral

Tepic Cathedral är en vacker katedral med en imponerande arkitektur och en rik historia. Här kan man beundra de imponerande valven,de vackra glasmålningarna och den imponerande fasaden. Det finns också flera restauranger och kaféer i närheten.

Om Tepic Airport

IATA: TPQ
Närmsta stad: Tepic
Adress: Aeropuerto De Tepic, Area Com-, Ercial, Xalisco, Nayarit Tepic, Tepic, 63788

Att köra bil i Mexiko

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Tepic Airport

Dollar Car Rental


Betyg: 1.7 (av 6 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Dollar Car Rental
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Tepic Airport?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *