Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Tapachula Flygplats

Sevärdheter i närheten av Tapachula Flygplats värda att besöka med bil


155 km - 2 timmar och 20 minuter

Cascadas de Agua Azul

Cascadas de Agua Azul är en serie av vackra vattenfall och turkosblåa pooler som är populära för simning och picknick. Området är också hem för många olika djurarter och det finns flera vandringsleder att utforska.

80 km - 1,5 timmar

El Triunfo Biosphere Reserve

El Triunfo Biosphere Reserve är en av de bästa platserna att uppleva Mexikos rika biologiska mångfald. Besökare kan vandra genom regnskogen och se en mängd olika djur och växtarter. Det är en fantastisk plats för naturentusiaster.

30 km - 1 timme

Izapa Arkeologiska Platsen

Izapa är en arkeologisk plats som är känd för sina fantastiska stenmonument och pyramidstrukturer. Det är en fascinerande plats som ger besökare en inblick i den gamla civilisationen i området.

63 km - 1 timme 20 minuter

Izapa Ruins

Izapa Ruins är en arkeologisk plats som anses vara en av de viktigaste i Mesoamerika. Här kan du se monumentala stenstatyer och byggnader som dateras till 300 f.Kr. till 1000 e.Kr. Det är en fantastisk plats att utforska om du är intresserad av historia och kultur.

82 km - 1 timme och 30 minuter

Parque Nacional Lagunas de Montebello

Parque Nacional Lagunas de Montebello är en nationalpark med över 50 små sjöar i olika nyanser av blått och grönt. Det är en populär plats för vandring,camping och picknick. Besökare kan också hyra båtar för att utforska sjöarna.

40 km - 45 minuter

Playa Linda Beach

Playa Linda Beach är en av de bästa stränderna i området. Det är en vacker strand med kristallklart vatten och mjuk sand. Besökare kan sola,bada och njuta av den vackra utsikten över havet.

25 km - 30 minuter

Puerto Chiapas

Puerto Chiapas är en vacker hamnstad som ligger nära Tapachula. Det är en populär destination för kryssningsfartyg och har många restauranger och butiker. Du kan också besöka stranden och njuta av solen och havet.

138 km - 2 timmar och 10 minuter

San Cristobal de las Casas

San Cristobal de las Casas är en charmig kolonialstad med kullerstensgator och färgglada byggnader. Staden är känd för sin rika kultur och historia,med många museer,kyrkor och konstgallerier att besöka. Det är också en bra bas för att utforska områdets inhemska byar och marknader.

160 km - 2 timmar 30 minuter

Tacana Volcano National Park

Tacana Volcano National Park är en stor naturlig park som ligger längre bort från Tapachula. Det är en fantastisk plats att besöka om du vill se den imponerande Tacana-vulkanen och uppleva den mexikanska landsbygden. Du kan vandra på de många stigarna och se många olika djur och växter.

9 km - 30 minuter

Talismán Waterfall

Talismán Waterfall är en vacker naturlig sevärdhet som ligger nära Tapachula. Det är en perfekt plats att besöka om du vill koppla av och njuta av naturen. Du kan simma i det klara vattnet och utforska de omgivande skogarna.

10 km - 20 minuter

Talismán Zoologiska Park

Talismán Zoologiska Park är en populär destination för djurälskare. Parken är hem för en mängd olika djurarter,inklusive tigrar,lejon,elefanter och många fler. Det är en rolig och spännande plats att besöka för hela familjen.

20 km - 30 minuter

Tuxtla Chico National Park

Tuxtla Chico National Park är en annan utmärkt destination för naturälskare. Parken har en mängd olika vandringsleder som tar besökare genom den vackra landsbygden. Det är också hem för en mängd olika djurarter,inklusive apor,jaguarer och tapirer.

Om Tapachula Flygplats

IATA: TAP
Närmsta stad: Tapachula
Adress: Carr A Puerto Madero Km. 18.5, Tapachula Chiapas, Tapachula, 30830

Att köra bil i Mexiko

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Tapachula Flygplats

Europcar Renta de Autos Tapachula Aeropuerto


Betyg: 3.7 (av 57 omdömen)
Mer info kommer inom kort
Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Europcar Renta de Autos Tapachula Aeropuerto

Firefly

Mer info kommer inom kort
Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Firefly

Fox Rent A Car Tapachula Airport


Betyg: 1 (av 1 omdömen)
Mer info kommer inom kort
Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Fox Rent A Car Tapachula Airport

Hertz


Betyg: 1.8 (av 14 omdömen)
Mer info kommer inom kort
Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Hertz
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Tapachula Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *