Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Sälen Scandinavian Mountains Airport

Det finns flera biluthyrningsfirmor att välja mellan på Sälen Scandinavian Mountains Airport, inklusive Avis, Europcar och Hertz. Att hyra en bil är det mest praktiska sättet att ta sig från flygplatsen till de omkringliggande skidorterna och andra sevärdheter i området. Genom att boka din hyrbil i förväg kan du vara säker på att du får en bil som passar dina behov och att du får ett bra pris.

Sevärdheter i närheten av Sälen Scandinavian Mountains Airport värda att besöka med bil


120 km - 1 timme 45 minuter

Dalhalla

Dalhalla är en unik utomhusarena för konserter och evenemang, som ligger i en gammal kalkbrott. Här kan du uppleva musik och kultur i en spektakulär miljö omgiven av höga klippor och kristallklart vatten.

90 km - 1 timme 15 minuter

Fjätervålen

Fjätervålen är en populär skidort med välpreparerade backar och fina längdspår. Här kan du njuta av vintersport och vacker natur, eller besöka området under sommaren för vandring och cykling.

140 km - 2 timmar

Fulufjällets nationalpark

Fulufjällets nationalpark är en av Sveriges största nationalparker och är känd för sin högsta vattenfall, Njupeskär. Här kan du njuta av vacker natur och ta en promenad längs de välmarkerade vandringslederna.

115 km - 1 timme 45 minuter

Orsa Rovdjurspark

Orsa Rovdjurspark är en av Europas största rovdjursparker och har en mängd olika rovdjur, inklusive björnar, vargar, tigrar och leoparder. Här kan du lära dig mer om dessa fascinerande djur och se dem i en naturlig miljö.

110 km - 1 timme 40 minuter

Zornmuseet

Zornmuseet ligger i Mora och är dedikerat till konstnären Anders Zorn. Här kan du se en stor samling av hans verk, inklusive målningar, skulpturer och grafik. Museet har också tillfälliga utställningar med andra konstnärer.

Om Sälen Scandinavian Mountains Airport

IATA: SCR
Närmsta stad: Salen
Adress: Scandinavian Mountains Airport Ab, 780 67 Sälen , Salen, 78067

Sälen Scandinavian Mountains Airport är en relativt ny flygplats belägen i Dalarna, Sverige. Den öppnade 2019 och har sedan dess blivit en populär destination för skidåkning och andra vinteraktiviteter. Flygplatsen har ett fåtal avgångar och ankomster per dag och är enkel att navigera.

Att köra bil i Sverige

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Sälen Scandinavian Mountains Airport

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Sälen Scandinavian Mountains Airport?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *