Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Middleton Municipal Airport-morey Field

Sevärdheter i närheten av Middleton Municipal Airport-morey Field värda att besöka med bil


18 km - 25 min

Harley-Davidson Museum

Harley-Davidson Museum är ett museum som ligger i Milwaukee och är dedikerat till motorcykelmärket Harley-Davidson. Museet har en stor samling av historiska motorcyklar,inklusive den första Harley-Davidson-motorcykeln från 1903. Besökare kan också se utställningar om företagets historia och kultur.

18 km - 25 min

Lakefront Brewery

Lakefront Brewery är ett bryggeri i Milwaukee som grundades 1987. Bryggeriet är känt för sin unika öl och har vunnit flera priser för sina produkter. Besökare kan ta en guidad tur i bryggeriet och se hur ölen görs,samt prova några av bryggeriets populära ölsorter.

24 km - 30 min

Miller Park

Miller Park är en basebollarena i Milwaukee som är hemmaarena för Milwaukee Brewers. Arenan har en unik design med ett retraktabelt tak och en stor videovägg. Besökare kan ta en guidad tur i arenan och se omklädningsrum,pressrum och andra platser bakom kulisserna.

21 km - 30 min

Milwaukee Art Museum

Milwaukee Art Museum är ett konstmuseum som ligger vid Lake Michigan i Milwaukee. Museet har en stor samling av över 30 000 konstverk från olika tidsperioder och kulturer. Besökare kan se verk av kända konstnärer som Pablo Picasso,Georgia O'Keeffe och Salvador Dali.

19 km - 25 min

Pabst Mansion

Pabst Mansion är en historisk herrgård i Milwaukee som byggdes 1890 av ölbryggaren Frederick Pabst. Huset har en stor samling av originalmöbler och konstverk från 1800-talet. Besökare kan ta en guidad tur i huset och lära sig om dess historia och arkitektur.

Om Middleton Municipal Airport-morey Field

IATA: C29
Närmsta stad: Middleton
Adress: 8300 Airport Road, Middleton, 53562, Wi, Wisconsin

Att köra bil i USA

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Middleton Municipal Airport-morey Field

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Middleton Municipal Airport-morey Field?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *