Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil El Palomar – Airport

Det finns flera biluthyrningsföretag som erbjuder hyrbilar på El Palomar flygplats, inklusive internationella företag som Avis och Hertz. Genom att boka en hyrbil i förväg kan du vara säker på att du får en bil som passar dina behov, och att du får ett bra pris. Det är också enkelt att hämta upp din bil på flygplatsen och börja utforska området.

Sevärdheter i närheten av El Palomar - Airport värda att besöka med bil


20 km - 30 minuter

Buenos Aires

Buenos Aires är Argentinas huvudstad och en av de mest livliga städerna i Sydamerika. Här finns det mycket att göra och se, från historiska monument och museer till trendiga butiker och restauranger. Missa inte att besöka den berömda torgmarknaden i San Telmo och det imponerande operahuset Teatro Colon.

25 km - 40 minuter

La Boca

La Boca är en färgglad stadsdel i Buenos Aires som är känd för sina målade hus och tango. Här finns det många gallerier och konstnärsateljéer att besöka, samt den berömda fotbollsstadion La Bombonera. Missa inte heller att prova på den traditionella maträtten asado på någon av de lokala restaurangerna.

20 km - 35 minuter

Recoleta Cemetery

Recoleta Cemetery är en av de mest berömda begravningsplatserna i världen och en av de mest populära sevärdheterna i Buenos Aires. Här kan du vandra runt bland gravarna och beundra de imponerande mausoleerna och monumenten. Bland de mest kända personerna som är begravda här finns Eva Peron och Carlos Gardel.

35 km - 45 minuter

Tigre

Tigre är en charmig stad som ligger vid floden Parana Delta. Här kan du ta en båttur och uppleva det vackra landskapet med sina små öar och kanaler. Det finns också ett antal museer att besöka, inklusive det berömda konstmuseet Museo de Arte Tigre.

Om El Palomar - Airport

IATA: EPA
Närmsta stad: El Palomar
Adress: Aeropuerto De El Palomar (epa), El Palomar, El Palomar

El Palomar Airport är en av Argentinas mindre flygplatser med huvudsakligen inrikesflygningar. Flygplatsen ligger cirka 18 km från Buenos Aires centrum och är lätt att ta sig till med tåg eller buss. Det finns inte lika många bekvämligheter på flygplatsen som på större flygplatser, men det finns en restaurang och en kiosk.

Att köra bil i Argentina

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av El Palomar - Airport

Remis LA FAMILIA

Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Remis LA FAMILIA

Rentacar El Palomar


Betyg: 3 (av 2 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Rentacar El Palomar

Speedy Car


Betyg: 5 (av 1 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Speedy Car
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil El Palomar – Airport?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *