Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Campeche Flygplats

Sevärdheter i närheten av Campeche Flygplats värda att besöka med bil


190 km - 3 timmar 30 minuter

Calakmul Biosfärreservat

Calakmul Biosfärreservat är en av de mest imponerande naturliga sevärdheterna i Campeche-området. Det är hem för en mängd olika djurarter,inklusive jaguarer,tapirer och ara papegojor. Besökare kan också besöka de gamla Maya-ruinerna som ligger inom reservatet och beundra den fantastiska utsikten från toppen av de höga pyramiderna.

300 km - 3 timmar och 30 minuter

Calakmul Biosphere Reserve

Calakmul Biosphere Reserve är en av de största skyddade områdena i Mexiko och hem för många hotade djurarter. Besökare kan utforska området till fots eller med bil och se djur som jaguarer,pumor,tapirer och apor. Calakmul-ruinerna ligger också inom reservatet och är ett populärt resmål för besökare som vill uppleva antik mayakultur.

7 km - 15 minuter

Campeche City Center

Campeche City Center är en vacker gammal stad som har varit en del av UNESCO:s världsarvslista sedan 1999. Besökare kan vandra genom de smala gatorna,beundra de vackra koloniala byggnaderna och utforska stadens rika historia. Det finns också många bra restauranger och butiker att besöka.

180 km - 2 timmar och 30 minuter

Cenote Ik Kil

Cenote Ik Kil är en av de mest populära cenoterna i Yucatánhalvön och ligger cirka 3 km från Chichen Itza. Besökare kan simma i det kristallklara vattnet och beundra den stora underjordiska grottan. Cenoten är också omgiven av frodig vegetation och vattenfall som skapar en unik och vacker miljö.

63 km - 1 timme och 15 minuter

Edzná arkeologiska platsen

Edzná är en antik mayastad som ligger 61 km från Campeche. Det är en av de största och mest imponerande arkeologiska platserna i regionen. Besökare kan se välbevarade byggnader som akvedukter,tempel och palats. En av de mest imponerande byggnaderna är den stora akvedukten som är 40 meter bred och 8 meter hög.

30 km - 40 minuter

Hacienda Uayamon

Hacienda Uayamon är en vacker gammal herrgård som har omvandlats till ett lyxhotell. Besökare kan vandra genom de vackra trädgårdarna,beundra den imponerande arkitekturen och njuta av den avslappnade atmosfären. Hotellet erbjuder också en mängd olika spa-behandlingar och andra bekvämligheter.

40 km - 50 minuter

Isla Aguada

Isla Aguada är en vacker ö som ligger utanför kusten av Campeche. Besökare kan njuta av vackra stränder,fantastisk mat och en mängd olika vattensporter,inklusive fiske och dykning. Ön är också känd för sin gamla fästning,som byggdes för att skydda staden mot pirater.

9 km - 25 minuter

Museo Arqueológico de Campeche

Museo Arqueológico de Campeche är ett utmärkt museum som visar upp artefakter från mayakulturen. Besökare kan se keramik,skulpturer och smycken från olika mayastäder i regionen. En fascinerande plats för att lära sig om Mexikos rika historia.

9 km - 25 minuter

Puerto de San Francisco de Campeche

Puerto de San Francisco de Campeche är en charmig hamnstad med en färgglad kolonial arkitektur. Besökare kan promenera längs strandpromenaden och njuta av utsikten över Mexikanska golfen. Staden är också känd för sin utsökta mat,inklusive färsk fisk och skaldjur.

120 km - 1 timme och 45 minuter

Uxmal arkeologiska platsen

Uxmal är en av de mest imponerande mayaruinerna i Yucatánhalvön och ligger cirka 80 km söder om Merida. Besökare kan utforska välbevarade byggnader som Pyramid of the Magician,Governor's Palace och Nunnery Quadrangle. Uxmal är också känt för sin unika arkitektur som inkluderar intrikata mönster och detaljerad stenkarvning.

Om Campeche Flygplats

IATA: CPE
Närmsta stad: Campeche
Adress: Av. Lopez Portillo S/n, Campeche, 24072

Att köra bil i Mexiko

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Campeche Flygplats

Dollar Car Rental

Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Dollar Car Rental

Europcar Renta de Autos Campeche Aeropuerto


Betyg: 3.2 (av 29 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Europcar Renta de Autos Campeche Aeropuerto

Hertz


Betyg: 1.4 (av 66 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Hertz

National Car Rental


Betyg: 1 (av 2 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för National Car Rental

Trifthy Car Rental


Betyg: 1 (av 1 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Trifthy Car Rental
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Campeche Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *